Canon ME20F-SH

Снимайте през деня и през нощта

Открийте нов свят на творчески възможности за заснемане на видео! Иновативната Full HD видеокамера ME20F-SH с пълен размер на кадъра позволява работа при изключително слаба светлина и инфрачервен запис при ненадмината ISO светлочувствителност от над 4 милиона.

0%

  Представяне на ME20F-SH

  Вижте как работи ME20F-SH

  Уловете цветовете и слабата светлина с неподозирани възможности

  ME20F-SH

  Записвайте с възможности за максимално улавяне на светлината

  Новият специален 35 mm 2,26-мегапикселов CMOS сензор с пълен размер на кадъра е проектиран изключително за запис на видео при слаба светлина. Сензорът заснема изображения при слаба светлина с намален шум благодарение на по-големия размер на пикселите с повишени възможности за улавяне на светлина.

  Снимайте с ISO от над 4 милиона

  Благодарение на максималната ISO настройка от над 4 милиона (+75 dB) ME20F-SH е способна да заснема в почти пълна тъмнина при по-малко от 0,0005 lux. С други думи можете уверено да заснемате нощното небе дори когато е осветено само от звездна светлина (с обектив f/1.2 при максимално усилване и 29,97p).

  B4_F2

  Цветната видеокамера, която вижда в тъмнината

  Вижте и уловете цветовете

  ME20F-SH може ясно да улавя и да различава цветовете дори в условия на изключително ниска осветеност и високо усилване. Наред с това предлага предимството да улавя инфрачервената (IR) светлина в цвят.

  B4_F3

  Висококачествен Full HD изход

  Гъвкав контрол над творческите функции

  Функции за автоматично снимане

  ME20F-SH позволява лесно настройване и използване и предлага редица автоматични режими, включително приоритет на скорост (Tv), приоритет на бленда (Av) и автоматичен контрол на усилването (AGC),* както и автоматичен баланс на бялото и режим "AF при единичен кадър". Важна особеност е постоянният достъп до ръчно управление, което предоставя творчески контрол върху настройките на камерата при нужда.

  * Някои функции може да изискват актуализация на фърмуера. Още…

  B4_F1
  B4_F2

  Потребителски настройки на изображението

  Менюто за потребителски настройки предлага разнообразни опции, които контролират различни аспекти на заснетото изображение. Можете да запаметите до шест файла с потребителски настройки във видеокамерата за бъдеща употреба или да използвате един от трите предварително дефинирани файла с потребителски настройки (Canon Log, Wide DR или EOS Standard).

  Техниката "Син екран" става лесна

  Благодарение на подобрената техника "Син екран", ME20F-SH е идеална за новини, презентации или дори специални ефекти в независими кинопродукции.*

  * Може да изисква актуализация на фърмуера. Още…

  Широк диапазон на ISO светлочувствителност

  ME20F-SH предлага невероятен диапазон на ISO светлочувствителност от 800 (0 dB) до над 4 милиона (+75 dB), което позволява на потребителите да заснемат всичко както на дневна светлина, така и на "звездна" светлина през нощта.

  B4_F3

  Дистанционно снимане с вградените филтри

  Бързо и лесно дистанционно снимане с вградените електронно управлявани филтри на ME20F-SH – ND филтър (3-стъпков и 6-стъпков) и ИЧ филтър – е възможно със съвместимия контролер за дистанционно управление Canon RC-V100.

  B4_F4

  Идеална съвместимост и конфигиране

  Гъвкаво разполагане и закрепване за лесна употреба

  Компактно и леко тяло

  ME20F-SH е компактна и лека видеокамера, която тежи само 1,1 kg с приблизителни размери 102 x 116 x 113 mm (Ш x В x Д). Идеална е за работа на места със слаба светлина на сушата или под вода.

  B5_F1

  Лесно закрепване и позициониране

  С точките за закрепване отгоре и отдолу ME20F-SH предлага гъвкавост за лесно позициониране и монтиране на роботизирани конзоли, монтажни скоби, кранове и стативи, като по този начин лесно се интегрира в работните процеси на терен. Накратко казано това е една уникална многофункционална видеокамера за почти всички условия на осветеност.

  Aurora Skycam

  Видеогалерия

  "Танцът на северното сияние" с ME20F-SH

  Спецификации

  fullhd1080

  digic_dv4

  Wide-DR-Gamma

  Какво включва комплектът

  Препоръчваме ви