Canon 18x50 IS All Weather

18x50 IS All Weather

Мощен 18x бинокъл за всякакви атмосферни условия с прецизната оптика и оптичния стабилизатор на образа на Canon за превъзходно ясно, стабилно и удобно наблюдения при сурови условия или по море.

Ползи

  • Приближете се с 18x увеличение с превъзходното качество на Canon
  • Създаден да издържа на сурови атмосферни условия
  • Изключително стабилно зрително поле с голямо увеличение
  • Открийте лесно своите обекти с красиво и широко зрително поле.
  • Удобен и здрав

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon 18x50 IS All Weather

Приближете се с 18x увеличение с превъзходното качество на Canon


Бинокъл с превъзходно качество, голямо увеличение 18x и прецизна оптика на Canon, включваща UD елемент на обектива за намаляване на хроматичната аберация и Super Spectra покритие на лещите, което осигурява ярък и висококонтрастен изглед с прецизни цветове.

Създаден да издържа на сурови атмосферни условия


Насладете се на отличен изглед при сурови атмосферни условия благодарение на ниво на устойчивост на атмосферни влияния според JIS 4. Солидната изработка с гумирано покритие позволява на бинокъла да издържа и на най-суровите условия, което го прави идеален за работа в тежки условия.

Изключително стабилен и ярък образ


Насладете се на забележително стабилен изглед благодарение на технологията със стабилизатор на образа (IS) на Canon, която неутрализира различни заклащания и движения, когато държите бинокъла в ръка или наблюдавате от движещи се превозни средства или лодки. Този ярък бинокъл включва предна оптика с голям диаметър от 50 mm за ярко зрително поле.

Открийте лесно своите обекти с красиво и широко зрително поле.


Откривайте лесно своите обекти и се наслаждавайте на прекрасно зрително поле от 60,3° с ясен и плосък образ с ниска степен на изкривяване в цялата площ на зрителното поле благодарение на оптиката porro II prism и технологията за изравняване на фокусната равнина с два елемента.

Здрав, но опростен и удобен


Удобен при продължително използване дори със слънчеви или диоптрични очила благодарение на регулируемите окуляри с голямо очно разстояние от 15,0mm, което намалява "ефекта на тунела".

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon 18x50 IS All Weather, неговите функции и какво може да прави.