Canon 12x36 IS III

Мощен портативен бинокъл с увеличение 12x, с който можете да наблюдавате по-малки птици и далечни обекти.

Ползи

 • Мощен и компактен бинокъл, който ви доближава 12 пъти

 • Изключително стабилен изглед благодарение на мощния оптичен стабилизатор на образа

 • Прецизната оптика на Canon осигурява висока резолюция и прецизни цветове

 • Добре балансирана и гумирана конструкция за повече издръжливост и комфорт

 • Идеален за наблюдение на птици, пътуване и спортове

GALLERY_12x36 IS III_Lifestyle

Подробни характеристики

 • Мощен и компактен бинокъл, който ви доближава 12 пъти

  Мощен и компактен бинокъл, който доближава отдалечените и едва забележими обекти 12 пъти с яркост и яснота. Лесен за носене навсякъде, идеален за наблюдение на птици, туризъм и разнообразни спортове.

 • Изключително стабилен изглед благодарение на мощния оптичен стабилизатор на образа

  Мощният оптичен стабилизатор на образа бързо и прецизно неутрализира различни заклащания и движения. Той коригира дори заклащането при хоризонтални движения, когато следите обекта си или го наблюдавате от движещо се превозно средство. Значително намалената консумация на енергия позволява да използвате бинокъла до 9 часа без прекъсване с един комплект батерии*.

 • Прецизна оптика за отличен изглед с висока резолюция

  Наслаждавайте се на изглед с изключително качество, висока резолюция и ниски нива на изкривяване благодарение на прецизната оптика на Canon. Оптиката използва покритието Super Spectra, познато от прочутата гама EF обективи на Canon, което осигурява ярък и висококонтрастен изглед с прецизно пресъздаване на цветовете, като същевременно отстранява нежеланите вътрешни отражения, причиняващи отблясъци.

 • Чисто зрително поле в цялата му площ

  Насладете се на чисто зрително поле с ясен и плосък изглед с ниска степен на изкривяване от край до край благодарение на оптиката с технология за изравняване на фокусната равнина и конструкцията Porro II prism. Наблюдавайте удобно цялото зрително поле с дълго очно разстояние от 14,5 mm, идеално ако носите очила.

 • Добре балансирана конструкция за лесно използване, издръжливост и удобство

  Създаден за лесно използване, издръжливост и комфорт с превъзходна ръкохватка и големи гумени сенници на окуляра за удобно и добре балансирано наблюдение. Удобно разположеният бутон на стабилизатора на образа и пръстенът за плавно регулиране на фокуса са леснодостъпни за двете ви ръце, а голямото и издръжливо гумирано покритие подобрява работата и захвата. *Тестван в съответствие със стандартите на Canon, вижте спецификациите за повече информация