Canon 10x42L IS WP

10x42L IS WP

Висококачествен водоустойчив* 10x бинокъл с ярката оптика от серията L на Canon и оптичен стабилизатор на образа, идеален за изключително стабилен изглед и при най-суровите атмосферни условия.

Ползи

  • Висококачествен и ярък 10x бинокъл от серия L
  • Водоустойчив* и здрав, подходящ за екстремни атмосферни условия
  • Изключително стабилно зрително поле със стабилизатор на образа
  • Големият диаметър на изходната зеница от 4,2 mm осигурява ярко зрително поле
  • Удобно голямо очно разстояние от 16 mm
Binoculars

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon 10x42L IS WP

Ярък и първокласен 10x бинокъл, идеален за наблюдение при слаба светлина


Висококачествен и висококонтрастен 10x бинокъл с прецизната оптика от серията L на Canon с два UD (ултраниска дисперсия) елемента и покритие Super Spectra за изключително ясен образ. Изходната зеница с диаметър 4,2mm осигурява ясно зрително поле дори при слаба светлина.

Водоустойчив* и здрав, подходящ за екстремни атмосферни условия


Напълно водоустойчив*, за да оцелее при най-суровите условия на открито, с устойчивост на атмосферни влияния JIS 7, характерна ръкохватка за стабилно хващане при мокри условия и здраво гумирано покритие за защита при всякакви приключения. Специалното метализирано покритие върху всички външни повърхности предотвратява запотяването на обектива.

Изключително стабилно зрително поле


Насладете се на забележително стабилно зрително поле благодарение на технологията със стабилизатор на образа (IS) на Canon, която неутрализира различни заклащания и движения, когато държите бинокъла в ръка или наблюдавате от движещи се превозни средства или лодки. Малки жироскопи в бинокъла разпознават и най-слабото движение, а призмата с променлив ъгъл се движи, за да коригира ъгъла на пречупване на входящата светлина.

Открийте лесно своите обекти с ясно зрително поле.


Наслаждавайте се на красиво зрително поле с ясен и плосък образ с ниски нива на изкривяване от край до край, широко видимо зрително поле 59,2° и технология изравняване на фокусната равнина с два елемента на Canon. Вижте пълното зрително поле с 16mm очно разстояние, идеално за хора, носещи слънчеви или диоптрични очила.

Проектиран за лесно и удобно използване


Проектиран с удължени гумени сенници на окуляра, които могат да се настройват за удобно и добре балансирано наблюдение, плюс пръстен за плавно регулиране на фокуса, предлагащ лесно управление с всяка от ръцете ви. Заключване на корекцията предотвратява неволни грешки при корекция на диоптъра.

*Водоустойчивост JIS клас 7

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon 10x42L IS WP, неговите функции и какво може да прави.