Canon 10x30 IS II

10x30 IS II

Компактен 10x бинокъл със стабилизатор на образа, идеален за пътуване, наблюдение на птици и спортове.

Ползи

  • Приближете 10 пъти далечните обекти, където и да сте
  • Изключително стабилен изглед благодарение на мощния оптичен стабилизатор на образа
  • Прецизната оптика на Canon осигурява висока резолюция и прецизни цветове
  • Добре балансирана и гумирана конструкция за повече издръжливост и комфорт
  • Идеален за наблюдение на птици, пътуване и спортове
10x30 IS II Lifestyle

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon 10x30 IS II

Приближете 10 пъти далечните обекти, където и да сте


Компактен, лек и практичен бинокъл, който приближава 10 пъти далечните обекти с наситен и ясен образ. Лесен за носене навсякъде, идеален за туризъм, наблюдение на птици и разнообразни спортове.

Изключително стабилен изглед благодарение на мощния оптичен стабилизатор на образа


Мощният оптичен стабилизатор на образа бързо и прецизно неутрализира различни заклащания и движения. Той коригира дори заклащането при хоризонтални движения, когато следите обекта си или го наблюдавате от движещо се превозно средство. Значително намалената консумация на енергия позволява да използвате бинокъла до 9 часа без прекъсване с един комплект батерии*.

Прецизна оптика на Canon за отличен изглед с висока резолюция


Наслаждавайте се на изглед с изключително качество, висока резолюция и ниски нива на изкривяване благодарение на прецизната оптика на Canon. Оптиката използва покритието Super Spectra, познато от прочутата гама EF обективи на Canon, което осигурява ярък и висококонтрастен изглед с прецизно пресъздаване на цветовете, като същевременно отстранява нежеланите вътрешни отражения, причиняващи отблясъци.

Чисто зрително поле в цялата му площ


Насладете се на чисто зрително поле с ясен и плосък изглед с ниска степен на изкривяване от край до край благодарение на оптиката с технология за изравняване на фокусната равнина и конструкцията Porro II prism. Наблюдавайте удобно цялото зрително поле с дълго очно разстояние от 14,5 mm, идеално ако носите очила.

Създаден за лесно използване, издръжливост и удобство


Бинокълът е проектиран с превъзходна ръкохватка и големи гумени сенници на окуляра за удобно и добре балансирано наблюдение, а удобно разположеният бутон на стабилизатора на образа и пръстенът за плавно регулиране на фокуса предлагат лесно управление с всяка от ръцете. Външните повърхности с нисък коефициент на отражение и негланцираните предни елементи предотвратяват смущаването на птиците и другите диви животни.

*Тестван в съответствие със стандартите на Canon, вижте спецификациите за повече информация

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon 10x30 IS II, неговите функции и какво може да прави.