Canon 10x30 IS II

Портативен бинокъл с 10x увеличение за удобно и лесно наблюдение на птици.

Ползи

 • Приближете 10 пъти далечните обекти, където и да сте

 • Изключително стабилен изглед благодарение на мощния оптичен стабилизатор на образа

 • Прецизната оптика на Canon осигурява висока резолюция и прецизни цветове

 • Добре балансирана и гумирана конструкция за повече издръжливост и комфорт

 • Идеален за наблюдение на птици, пътуване и спортове

GALLERY_10x30 IS II

Подробни характеристики

 • Приближете 10 пъти далечните обекти, където и да сте

  Компактен, лек и практичен бинокъл, който приближава 10 пъти далечните обекти с наситен и ясен образ. Лесен за носене навсякъде, идеален за туризъм, наблюдение на птици и разнообразни спортове.

 • Изключително стабилен изглед благодарение на мощния оптичен стабилизатор на образа

  Мощният оптичен стабилизатор на образа бързо и прецизно неутрализира различни заклащания и движения. Той коригира дори заклащането при хоризонтални движения, когато следите обекта си или го наблюдавате от движещо се превозно средство. Значително намалената консумация на енергия позволява да използвате бинокъла до 9 часа без прекъсване с един комплект батерии*.

 • Прецизна оптика на Canon за отличен изглед с висока резолюция

  Наслаждавайте се на изглед с изключително качество, висока резолюция и ниски нива на изкривяване благодарение на прецизната оптика на Canon. Оптиката използва покритието Super Spectra, познато от прочутата гама EF обективи на Canon, което осигурява ярък и висококонтрастен изглед с прецизно пресъздаване на цветовете, като същевременно отстранява нежеланите вътрешни отражения, причиняващи отблясъци.

 • Чисто зрително поле в цялата му площ

  Насладете се на чисто зрително поле с ясен и плосък изглед с ниска степен на изкривяване от край до край благодарение на оптиката с технология за изравняване на фокусната равнина и конструкцията Porro II prism. Наблюдавайте удобно цялото зрително поле с дълго очно разстояние от 14,5 mm, идеално ако носите очила.

 • Създаден за лесно използване, издръжливост и удобство

  Бинокълът е проектиран с превъзходна ръкохватка и големи гумени сенници на окуляра за удобно и добре балансирано наблюдение, а удобно разположеният бутон на стабилизатора на образа и пръстенът за плавно регулиране на фокуса предлагат лесно управление с всяка от ръцете. Външните повърхности с нисък коефициент на отражение и негланцираните предни елементи предотвратяват смущаването на птиците и другите диви животни.*Тестван в съответствие със стандартите на Canon, вижте спецификациите за повече информация