Discover unlimited possibilities with print

ОТКРИЙ НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ
НА ДИГИТАЛНИЯ ПЕЧАТ


От тапети и керамика, до дърво и стъкло, дигиталния печат отключва творчеството и иновативността в индустрията, свързана с вътрешния дизайн и обзавеждане. Той отваря нови хоризонти от възможности за дизайнерите, за които става все по-трудно да удовлетворят нарастващите нужди на своите клиенти. А партньорството с доставчици на печатни услуги, които разполагат с правилната технология на печат върху различни повърхности, може да позволи на интериорните дизайнери по-лесно да отговарят на желанията на клиентите си и да реализират по-творчески и иновативни проекти.

Искате ли да получите повече информация за тенденциите в интериорния дизайн? Интересувате ли се как може да създавате проекти, които да отличават както Вас, така и клиентите Ви?

Изтеглете брошурата ни „ВДЪХНОВИ СЕ!“ за да разберете какви възможности отваря дигиталния печат в декор индустрията!

Вижте какво споделиха Адриана Андреева и Бояна Гяурова от Студио Комплект, относно навлизането на дигиталния печат в декор индустрията в България и разгледайте примери на студия от различни крайща на света, които са се доверили на Canon за своите продукти и услуги.

Вижте повече >>

#UNLEASHPRINT Challenge #4 Table

Ето колко бързо, лесно и ефектно може да персонализирате плота на масата в офиса, дома или заведението. Всичко, от което се нуждаете е екип експерти по дигитален печат и подходяща за това машина, която да реализира проекта Ви по възможно най-качествен начин.

Video 4

#UNLEASHPRINT Challenge #5 Wallpaper

Печата на снимка, мотив или цял проект върху медия като например тапет, става без усилия, но ефекта е поразителен. Малкия космонафт вече е в орбита!

Video 5

МЕДИИ И ПРИЛОЖЕНИЯ

Ето и още различни медии и повърхности, които лесно може да се персонализират, благодарение на опита ни и уникалната технология на печат.