Hero Image
Blank-Rect Image

Speedlite EL-100

Простият начин да добавите светлина към фотографията, с отразяваща/въртяща се глава на светкавицата за разнообразно и творческо осветяване и постигане на естествени резултати на закрито.

Купете сега

Правенето на страхотна фотография със светкавица е по-лесно от всякога

Създавайте естествено излъчване и усещане чрез отразяване на светкавицата от стените и таваните или чрез дистанционно задействане на отдалечена Speedlite EL-100. Лесен автоматичен режим се грижи за техническите подробности, за да можете да се запознаете със светкавицата и да правите по-добри снимки на събития, приятели и роднини.

Научете повече

Canon Speedlite EL-100

Лесна фотографията със светкавица

Безпроблемно добавяйте светлина към кадри на открито и закрито с Speedlite EL-100 – осигуряваща по-голяма мощност от вградена светкавица и прост превключвател на режими за улесняване на настройка и употреба. Възможността за хоризонтално и вертикално отразяване дава по-ярки и все пак привлекателни резултати на закрито и позволява да осветявате творчески.

Canon Speedlite EL-100 mode dial in use

Бъдете креативни

Когато сте готови да експериментирате по-смело с вашето осветление, Speedlite EL-100 разполага със страхотни функции, които да изпробвате. Подобно на стробоскопската светкавица за замразяване на даден обект с бързи серии и режим на синхронизиране с 2-ро перде за акцентиране на усещането за скорост – и двете са превъзходни за заснемането на движещи се обекти.

Компактна и мощна

Захранвана от батерии тип АА и тежаща само 190 g, Speedlite EL-100 е компактна и достатъчно лека, за да се носи на семейни празници и събития и да гарантира страхотни резултати. Като предлага водещо число 26 и глава с ръчно мащабиране, тя може да се настрои за оптимално разпръскване на светлината.

Canon Speedlite EL-100 packed into a floral bag

Бъдете безжични за творческо осветяване

За повече 3-измерни светлинни ефекти използвайте Speedlite EL-100 като оптичен безжичен предавател за задействане на отдалечени светкавици от различни места или я използвайте на разстояние от фотоапарата като оптичен приемник, управляван от съвместими EOS корпуси.

Photo of little girl shot using the Canon Speedlite EL-100 wirelessly.

Canon има за цел да постигне нулеви нетни емисии на CO2 от своите бизнес дейности до 2050 г.

Ще постигнем това, като осигурим средно подобрение от 3% на година в индекса за подобрение на емисиите на CO2 за жизнения цикъл за продукт. И ако то се поддържа така във времето, това би означавало приблизително 50% намаление спрямо нивата от 2008 г. до 2030 г. Смятаме, че това е в съответствие с нивото на намаление, което се изисква от Парижкото споразумение.

Ние ще продължим да предприемаме целеви прегледи от дългосрочна перспектива като начин за проверка на нашия принос за реализирането на общество с нисковъглероден отпечатък.

Открийте още

Спецификации

Авторежим

За лесно снимане със светкавица

Водещо число 26 (ISO 100, m)

Много мощност

Светкавица за отражения

Вертикално и хоризонтално регулиране

Оптичен предавател/приемник

За външна светкавица

Тегло

190 g

Вижте пълните спецификации

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Какво включва комплектът

Speedlite EL-100

Мек калъф

Минипоставка

Ръководство за потребител

Може да се заинтересувате също и от…