Powershot G9 X Mark II

Canon PowerShot G9 X Mark II

Ултратънък фотоапарат със свързаност – идеално допълнение към всеки смартфон, осигуряващ творческа лекота, превъзходни изображения и различни нива на контрол.

Вижте новия модел

Галерия

Производителност в джобен размер, но с първокласни резултати

Лесно заснемайте и споделяйте снимки и видео в професионален стил чрез този ултратънък ретро фотоапарат със свързаност, който е идеалният партньор на смартфона. Мощните функции гарантират креативност като при DSLR и желаното ниво на контрол.

Вижте пълните спецификации

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Мощност в наистина джобен размер

Наистина компактен и супербърз фотоапарат с голям сензор, DIGIC 7 и оптично стабилизиране на образа за невероятни резултати

Производителност в ултратънки размери

Можете да заснемате снимки с отлична рязкост и стабилно видео във всяка ситуация с ултратънкия фотоапарат за експерти PowerShot G9 X Mark II, който се побира в дланта Ви заедно със своята бързина и производителност.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Високо качество при всякаква светлина

Голям сензор и f/2 – 4,9 обектив, който пропуска голямо количество светлина във фотоапарата, за страхотни снимки при всякакви условия.

Опростен контрол

Творете при желаното ниво на контрол. Можете да оставите фотоапарата да свърши работата или да използвате различните експертни функции за постигане на по-високо творческо ниво в снимките.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT
PowerShot G9 X Mark II Black Back

Отличен за снимки, отличен за видео

Лесно снимайте и споделяйте превъзходно и стабилно Full HD видео дори тичешком и изразявайте себе си по всевъзможни начини чрез пълен творчески контрол.

Креативност без усилия

Развивайте креативността си чрез множество интелигентни функции, които улесняват заснемането на звездно небе, уникални изображения и кратки видеоклипове с професионален стил.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Интелигентно споделяне

Свързвайте се лесно към своето смарт устройство и поддържайте постоянна връзка* чрез Bluetooth®**, така че да можете да снимате дистанционно и след това мигновено да споделяте своите творби онлайн.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

USB зареждане

Зареждайте Вашия PowerShot G9 X Mark II, докато работите или сърфирате в интернет, чрез стандартните USB зарядни устройства за смартфони или Вашия компютър.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Canon има за цел да постигне нулеви нетни емисии на CO2 от своите бизнес дейности до 2050 г.

Ще постигнем това, като осигурим средно подобрение от 3% на година в индекса за подобрение на емисиите на CO2 за жизнения цикъл за продукт. И ако то се поддържа така във времето, това би означавало приблизително 50% намаление спрямо нивата от 2008 г. до 2030 г. Смятаме, че това е в съответствие с нивото на намаление, което се изисква от Парижкото споразумение.

Ние ще продължим да предприемаме целеви прегледи от дългосрочна перспектива като начин за проверка на нашия принос за реализирането на общество с нисковъглероден отпечатък.

Открийте още

PowerShot G9 X Mark II Black Front Flash Up

Спецификации

1.0 type CMOS

CMOS тип 1.0

Голям сензор за отлични резултати

f/2 lens

f/2 обектив

Широк отвор на диафрагмата

7.5cm Touchscreen

7,5 cm сензорен екран

Лесно управление чрез сензорен екран

Intelligent IS

Интелигентен IS

Стабилни снимки и видео във всяка ситуация

DIGIC 7

DIGIC 7

Мощен DIGIC процесор

Fast continuous shooting

Бърз AF

Супербърз AF и серия от снимки в RAW формат

Bluetooth

Bluetooth®

Постоянна връзка между фотоапарата и смарт устройство

USB charging

USB зареждане

Зареждайте удобно чрез USB кабел

Вижте пълните спецификации

PowerShot G9-X Mark II Top lens Out
PowerShot G9 X Mark II BK WITB

Какво включва комплектът

Всичко необходимо за творческа работа е тук, добавете само карта памет и стилен калъф

Цифров фотоапарат PowerShot G9 X Mark II

Ремък за китка WS-DC12

Батерия NB-13L

Зарядно устройство за батерии CB-2LHE

Захранващ кабел

Комплект с ръководства на потребителя

Аксесоари

Свързани продукти

*Изисква смарт устройство, разполагащо с Bluetooth версия 4.0 (или по-нова). Също изисква смарт устройство, използващо операционна система iOS 8.4 (или по-нова) или Android 5.0 (или по-нова)

**Знакът и логото на Bluetooth® са регистрирани запазени марки на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Canon Inc. е по лиценз. Другите запазени марки и търговски наименования са собственост на съответните им собственици.