The state-of-the-art G-series flagship with stunning handling, speed and DSLR quality
Blank-Rect Image

Canon PowerShot G1 X Mark III

Революционният водещ модел от серия G с невероятна работа, скорост и DSLR качество

Купете сега

Discover the Powershot G1 X III

Открийте PowerShot G1 X Mark II

Фотографът на Magnum – Alex Majoli изследва заобикалящата го среда в Сицилия с G1 X III.

Гледайте видео

Съвършената серия G, която извлича най-доброто от PowerShot и EOS

С легендарно наследство G1 X Mark III включва уникална комбинация от DSLR скорост, качество и издръжливост с леката работа на PowerShot. Идеален за фотографи, които търсят универсална алтернатива на DSLR като помощник за снимане.

Вижте пълните спецификации

360 View of the G1 X Mark III
Significantly lighter and thinner than the G1 X Mark II

Значително по-лек и тънък от G1 X Mark II – G1 X Mark III предлага ергономичен дизайн, вдъхновен от EOS, за да привлече фотографа, който желае да остави своя DSLR вкъщи и да пътува с по-малко багаж.

Изключително качество на изображението

G1 X Mark III разполага с 24,2 MP APS-C сензор, 3x оптично увеличение с широк отвор на диафрагмата с 24 – 72 mm фокусно разстояние плюс DIGIC 7 процесор за превъзходни изображения и клипове.

Engineered to deliver on every level, Dual Pixel CMOS AF enables assured and responsive focusing plus 4-stop stabilisation to safeguard handheld shooting.

Бързо и надеждно заснемане

Проектиран да осигурява резултати на всяко ниво, Dual Pixel CMOS AF позволява надеждно фокусиране с бърза реакция плюс стабилизация с 4 стъпки за защита при снимане без статив.

Красива и прецизна работа

Централно разположен електронен визьор с висока разделителна способност, автофокус с докосване и плъзгане плюс вдъхновена от EOS ергономичност осигуряват DSLR нива на увереност въпреки джобния размер.

A centrally positioned high resolution Electronic Viewfinder, Touch and Drag AF plus EOS inspired ergonomics give DSLR levels of confidence despite the pocketable size.

Full HD 60P клипове

Снимайте невероятно детайлни 60P клипове във Full HD и се насладете на плавни и неподвижни кадри дори докато бягате с фотоапарата, благодарение на Dual Pixel CMOS AF и IS за клипове по 5 оси.

Full HD 60P movies

Усъвършенствани възможности за свързване

Използвайте винаги включения Bluetooth®* на G1 X Mark III за лесно свързване към смарт устройства. Разширете своите творчески възможности с напълно ръчно управление чрез приложението Camera Connect.

Use the G1 X Mark III’s always-on Bluetooth to easily connect to smart devices.

Canon има за цел да постигне нулеви нетни емисии на CO2 от своите бизнес дейности до 2050 г.

Ще постигнем това, като осигурим средно подобрение от 3% на година в индекса за подобрение на емисиите на CO2 за жизнения цикъл за продукт. И ако то се поддържа така във времето, това би означавало приблизително 50% намаление спрямо нивата от 2008 г. до 2030 г. Смятаме, че това е в съответствие с нивото на намаление, което се изисква от Парижкото споразумение.

Ние ще продължим да предприемаме целеви прегледи от дългосрочна перспектива като начин за проверка на нашия принос за реализирането на общество с нисковъглероден отпечатък.

Открийте още

Спецификации

3x

3x

Оптично увеличаване

Digic 7

DIGIC 7

Мощен процесор

24.2 MP

24,2 MP

APS-C сензор

Dual Pixel CMOS AF

Технология Dual Pixel CMOS AF

Бързо и прецизно фокусиране

7 fps

7 fps

С автофокус

Large

Голям

Централен визьор

Full HD

Full HD

60p филми

Always-on

Винаги включен

Свързаност

Вижте пълните спецификации

Specifications of the G1 X Mark III

Галерия

Вижте живота през очите на фотографа на Magnum Alex Majoli, докато изпробва G1 X Mark III в Сицилия.

What's in the box

Какво включва комплектът

Цифров фотоапарат PowerShot G1 X Mark III

Капачка на обектива

Лента на капачка

Ремък за шия NS-DC12

Адаптери за ремък (за NS-DC12)

Батерия NB-13L

Зарядно устройство за батерии CB-2LHE

Захранващ кабел

Комплект ръководство (бързо ръководство)

Съвместими аксесоари

Awards

Свързани продукти

Истории, разказани по вашия начин

Качвайте снимки и видеозаписи от всичките си устройства и управлявайте всичките си снимки на едно място.

Вижте още

* Винаги включената връзка между интелигентното устройство и фотоапарата чрез Bluetooth® изисква първоначална настройка с приложението Canon Camera Connect. Стабилността на Bluetooth® връзката зависи от модела на интелигентното устройството и от други фактори на околната среда. Знакът и логото на Bluetooth® са регистрирани запазени марки на Bluetooth® SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Canon Inc. е по лиценз. Другите запазени марки и търговски наименования са собственост на съответните им притежатели. Съвместимото интелигентно устройство изисква Bluetooth® версия 4 (или по-нова) и да работи с iOS 8.4 (или по-нова версия) или Android 5.0 (или по-нова версия) с инсталирана най-новата версия на приложението Canon Camera Connect (налично от Apple App Store или от магазина на Google Play).