point and shoot photography

Фотоапарати "насочи и снимай"

Canon разполага с най-подходящия за вас фотоапарат от типа "насочи и снимай", който е елегантен, стилен и достатъчно малък, за да се побере в джоба или ръчната ви чанта.

Стилни и компактни фотоапарати, които впечатляват

Покажете стила си с компактен фотоапарат IXUS. В гамата компактни фотоапарати със стилен и тънък дизайн IXUS ще откриете фотоапарат, който подхожда на стила ви, и функции, които отговарят на начина ви на живот.

stylish photography

Висококачествено оптично увеличение с "Интелигентен IS"

Снимайте с впечатляваща детайлност отдалечени обекти чрез оптично увеличение. Адаптивният "Интелигентен IS" гарантира заснемане на ясни снимки и стабилни видеозаписи.

Лесно споделяне и дистанционно заснемане с Wi-Fi

Технологията Wi-Fi с Dynamic NFC позволява свързване и споделяне със съвместими смарт устройства, както и публикуване в социалните мрежи директно от фотоапарата. Използвайте приложението Camera Connect на Canon чрез своя смартфон за безжично дистанционно управление на фотоапарата.

Компактни фотоапарати с Wi-Fi

sharing photography

Снимайте и творете със съвършена лекота

Режимът "Смарт Авто" автоматично задава най-подходящите настройки на фотоапарата независимо от сцената. Следвайте креативността си с артистичните и забавни творчески режими.

miniature effect

Ефект "Миниатюра"

Творческа снимка

Оригиналността е изключително лесна с режима "Творческа снимка", който автоматично заснема пет допълнителни изображения по различни артистични и изненадващи начини

mill photography

Не всички функции са достъпни за всички модели.