point and shoot photography

Фотоапарати "насочи и снимай"

Canon разполага с най-подходящия за вас фотоапарат от типа "насочи и снимай", който е елегантен, стилен и достатъчно малък, за да се побере в джоба или ръчната ви чанта.

Стилни и компактни фотоапарати, които впечатляват

Покажете стила си с компактен фотоапарат IXUS. В гамата компактни фотоапарати със стилен и тънък дизайн IXUS ще откриете фотоапарат, който подхожда на стила ви, и функции, които отговарят на начина ви на живот.

stylish photography

Висококачествено оптично увеличение с "Интелигентен IS"

Снимайте с впечатляваща детайлност отдалечени обекти чрез оптично увеличение. Адаптивният "Интелигентен IS" гарантира заснемане на ясни снимки и стабилни видеозаписи.

Лесно споделяне и дистанционно заснемане с Wi-Fi

Технологията Wi-Fi с Dynamic NFC позволява свързване и споделяне със съвместими смарт устройства, както и публикуване в социалните мрежи директно от фотоапарата. Използвайте приложението Camera Connect на Canon чрез своя смартфон за безжично дистанционно управление на фотоапарата.

Компактни фотоапарати с Wi-Fi

sharing photography

Снимайте и творете със съвършена лекота

Режимът "Смарт Авто" автоматично задава най-подходящите настройки на фотоапарата независимо от сцената. Следвайте креативността си с артистичните и забавни творчески режими.

miniature effect

Ефект "Миниатюра"

Творческа снимка

Оригиналността е изключително лесна с режима "Творческа снимка", който автоматично заснема пет допълнителни изображения по различни артистични и изненадващи начини

mill photography

#FreeYourStory

Бъдете смели. Бъдете изразителни. Бъдете оригинални. Покажете ни живота през обектива си. Независимо дали чрез снимка, печат, или видео, ние искаме да видим вашата уникална перспектива за света, заснета от вас.

Научете повече

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Не всички функции са достъпни за всички модели.