Canon Пощальонска чанта MS10

Пощальонска чанта MS10

Тази здрава елегантна чанта тип "пощальонска" дискретно съчетава практичност със стил, за да предпазва вашия фотоапарат и обектив – заедно с таблет, принадлежности и лични вещи – осигурявайки лесен достъп до тях, докато сте в движение.

/Images/Canon%20Messenger%20Bag%20MS10%20Extra_tcm135-1468726.jpg

Ползи

  • Оригинална чанта тип "пощальонска" на Canon – стилна и дискретна
  • Защита и лесен достъп до фотоапарата и неговите аксесоари
  • Гъвкави вътрешни прегради ви позволяват да носите всичко необходимо
  • Създадена за здравина и издръжливост
  • Удобна за носене с регулируема презрамка

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Пощальонска чанта MS10

Стилна и дискретна


Тази фирмена чанта на Canon тип "пощальонска" предлага дискретен стил в модерен сив цвят, ненатрапчива релефна черна емблема на Canon и вътрешна част в червения цвят на Canon, както и високо качество и практичност, на които можете да разчитате.

Безопасно съхранение и удобство


Съхранявайте и транспортирайте безопасно своя фотографски комплект благодарение на подплатената и преградена конструкция с достъп до основното отделение чрез цип. Двете магнитни закопчалки поддържат чантата удобно затворена, но позволяват бърз и лесен достъп до вашия фотографски комплект, за да не пропуснете нито един кадър.

Страхотна за всекидневно снимане


Вземете всичко необходимо за всекидневно снимане благодарение на предвиденото място за един фотоапарат и два обектива плюс таблет. Затворено с цип основно вътрешно отделение и подплатени регулируеми прегради осигуряват място и гъвкавост за вашия фотографски комплект. Наред с това са осигурени и външни джобове за лични вещи и аксесоари за фотоапарата.

Здрава и издръжлива


Издръжлива, надеждна и водоустойчива – тази улична чанта е изработена от устойчиви на износване и тествани висококачествени материали и разполага с издръжливо покритие и закопчалки.

Удобна за носене


Здрава и устойчива на износване презрамка с катарама с лесно регулиране гарантира максимален комфорт при носене на пълна чанта в движение.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Пощальонска чанта MS10, неговите функции и какво може да прави.