Mod25_GALI

Перфектен за творческа видеография

Уникално видео с качество на кинофилм

Записвайте зашеметяващо видео с изключително качество и усещане на кинофилм. Технологията Dual Pixel CMOS AF предлага прецизно проследяване на обекта, а в съчетание с функцията "AF с докосване" и STM технологията за фокусиране позволява драматични преходи на фокуса.
Вижте Dual Pixel CMOS AF в действие

EOS-M5
Steady_footage_everytime

Стабилни видеозаписи всеки път

Записвайте стабилно видео във всяка ситуация дори с обективи без стабилизатор на образа благодарение на вграденото стабилизиране по 5 оси, което работи още по-добре с обективи EF-M или EF-S, съвместими с Динамичен IS.
Вижте вграденото стабилизиране по 5 оси в действие

Mod38_HP

Невероятно качество

Записвайте Full HD видео с 60 fps с удивителна дълбочина и яснота. Записът с висока кадрова честота е идеален за гладко запечатване на динамични действия и осигурява отлични възможности за възпроизвеждане на забавен каданс.

Поемете творческия контрол

Изследвайте творческите си способности чрез пълния контрол над отвора на диафрагмата, скоростта на затвора и звука с помощта на ръчния режим за видео. Разширете възможностите си за запис на звук благодарение на входа за свързване на външен микрофон.

Mod39

Редактирането е лесно

Запазете деликатните детайли в светлите зони благодарение на режима "Приоритет на светлите тонове". Използвайте пълноценно стиловете за снимки на Canon, които могат да разширят максимално свободата за редактиране и да ви помогнат лесно да съчетаете атмосферата на заснетите кадри от всички устройства EOS и Cinema EOS.

EC394

Повече предимства на EOS M5

EOS M5

EOS M5

Водещият безогледален фотоапарат на Canon, който предлага на ентусиастите безкомпромисно DSLR качество и скорост.

Прочетете повече