sharp image low light
alt text goes here

Прецизно фокусиране

Независимо дали снимате студийни портрети с помощта на контрол на живо или на визьора, за да не пропуснете момент от решаващо значение, EOS 6D Mark II фокусира бързо и точно за кристално чисти резултати.

focus in low light

Фокусирайте с увереност дори при слаба светлина

Всяка от 45-те AF точки на EOS 6D Mark II е по същество от кръстовиден тип за допълнителна чувствителност и прецизност. Двойната кръстовидна точка в центъра фокусира прецизно дори на лунна светлина (-3 EV), така че да можете да разчитате на решаващата острота, когато Ви трябва най-много.

Тази чувствителност също така прави възможно автоматично фокусиране (до 27 точки) с максимален отвор на диафрагмата до f/8 – това е полезно например при използване на супер телефото обективи с телеконвертори.

45-точково широкообхватно фокусиране и непрекъснато снимане при 6,5 fps

45-те AF точки от кръстовиден тип на EOS 6D Mark II са разпределени по цялата площ на визьора в широкообхватна схема и фокусират с изключителност прецизност. Запазване на движещите се обекти ясни, когато отразявате напрегнати събития или динамично действие дори при снимане с 6,5 кадъра в секунда.

canon wide area focusing

Бързо фокусиране и с контрол на живо

Когато снимате в режим Live View с помощта на подвижния екран на EOS 6D Mark II, Dual Pixel CMOS AF фокусира със спираща дъха скорост и прецизност. Докоснете, за да изберете обект, който ще бъде проследен и ясно фокусиран, докато се движи в кадъра.

fast focusing shooting in live view