bridge camera photography

Любителски фотоапарати от висок клас

Снимайте всичко – от пейзажи с ултраширок ъгъл до екстремни снимки на диви животни с телеобектив, с поразителна яснота.

Уловете всеки детайл чрез мощно увеличение

Разчитайте на най-добрите характеристики – независимо дали снимате с широк ъгъл, или с максимално увеличение – с едни от най-малките и най-мощни вариообективи. Функцията "Интелигентен IS" гарантира оптимални резултати, независимо дали снимате при слаба светлина, или в движение.

powerful bridge camera zoom

Спиращи дъха детайли, творческа свобода: Научете за 4K гамата на Canon

Научете повече

powerful zoom lenses

Не губете обекта от поглед при увеличаване

Дивите животни и спортните звезди рядко стоят неподвижни – режимът "Помощ при кадриране" ви помага да не ги изпускате от кадър. При натискане на предназначен за целта бутон фотоапаратът бързо отдалечава сцената, за да можете лесно да намерите обекта, и я приближава отново, когато освободите бутона.

Гледайте видео

Поемете контрола с увереност

Развивайте своите фотографски умения, като избирате собствени настройки за различните параметри като отвор на диафрагмата, скорост на затвора, баланс на бялото и ISO. Използвайте усъвършенствани ръчни настройки за запис на видео, за да контролирате заснемането на видео.

zoom framing assist

Снимайте удобно и продължително

За снимане с голямо оптично увеличение е нужна по-голяма стабилност. Затова използвахме задълбочени изследвания и опита на Canon от серията DSLR EOS, за да създадем ергономични ръкохватки, които ви позволяват да снимате удобно – и по-продължително.

high optical zoom

Споделяйте лесно и снимайте отдалечено чрез Wi-Fi

Споделяйте своите снимки и видео чрез Wi-Fi комуникация с Dynamic NFC, която позволява да се свързвате безжично и да споделяте със съвместими смарт устройства чрез просто доближаване. Заснемайте страхотни снимки на диви животни или селфита чрез функцията за безжично дистанционно снимане и приложението Camera Connect на Canon.

shooting with wi fi
canon camera accessories

Разгърнете креативността си

Надминете своите творчески граници с богат избор от опционни аксесоари, включително електронен визьор с висока разделителна способност и светкавици EOS Speedlite.

Свободата да пътувате с лек багаж

Би се наложило да носите няколко обектива с един DSLR фотоапарат, за да се наслаждавате на същия диапазон на вариото, който получавате с един компактен любителски фотоапарат на Canon от висок клас.

light travel camera

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.

Регистрирайте се сега

Не всички функции са достъпни за всички модели.