УПРАВЛЯВАНИ УСЛУГИ ЗА ПЕЧАТ

Нашият подход към управляваните услуги за печат

Всяка организация е различна. Ето защо, като част от управляваните услуги за печат на Canon ние отделяме време да опознаем вашия бизнес и ИТ изисквания, за да създадем услуга, директно съобразена с вашите нужди.
ИЗИСКВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ
alt text

Общ преглед на подхода за управлявани услуги за печат

С управляваните услуги за печат (MPS) на Canon ние използваме нашия експертен опит в сектора, за да гарантираме, че ще се възползвате от повишена сигурност, по-бързи процеси на печат, по-ефективни работни процеси, екологична устойчивост и по-ниски разходи за възможно най-кратко време чрез комбиниране на методологиите ITIL® и PRINCE2® през всеки етап от внедряването.
alt text
Canon Camera

Анализ

Започваме с внимателно разглеждане на текущото състояние и съставяме пълна картина на сигурността, екологичната устойчивост и недостатъците на документните и информационните потоци във вашата организация.

След това можем да започнем да определяме области с ненужно похабяване и затруднения в процесите на печат и сканиране, които могат да бъдат подобрени.

Разработване

Въз основа на констатациите, направени във фазата „проучване“, ние разработваме решение, което ще ви помогне да подобрите ефективността и да напреднете в стратегията си за цифрова трансформация, като ви освобождава да се концентрирате върху основния си бизнес.

По време на този процес ние проектираме политика за оптимизация за вашата организация, подкрепена от архитектура, използваща най-съвременни облачни, защитени и екологично устойчиви решения и услуги.

A group of professionals in a meeting
Work professionals discussing Fujitsu Managed Print Service Case Study

Преход и внедряване

След като сме проектирали персонализирано решение, ние ще използваме нашия дългогодишен опит в управлението на проекти, за да наблюдаваме неговото внедряване и въвеждане в експлоатация във вашата организация.

Въз основа на нашия опит в управлението на промените ние работим с вашите комуникационни екипи, за да осигурим безпроблемен преход и дълготрайно и лесно възприемане от потребителя.

Поддръжка и управление

В основата на нашето предложение за управлявани услуги за печат е услугата за управление на печатен парк, чрез която предоставяме печат и сканиране в съответствие с договорени ключови показатели за ефективност (КПЕ), като осигуряваме обслужване и поддръжка, за да гарантираме висока наличност на системите и поддържане на договореното ниво на обслужване. Наред с това ние предлагаме ефективна и ефикасна клиентска поддръжка, ИТ поддръжка и други цифрови услуги, които осигуряват гладко протичане на работата.

След като всичко работи нормално, ще продължим да управляваме вашето решение в дългосрочен план, за да гарантираме, че всичко работи както трябва и че продължава да отговаря на вашите нужди сега и в бъдеще.

people shaking hands
Canon Camera

Преглед

Управляваните услуги за печат на Canon включват периодични прегледи, за да се гарантира, че се ползвате от пълните предимства на решението и че то остава оптимизирано с течение на времето, като отговаря на развиващите се нужди на вашата организация – не само по отношение на производителността, но и на важни паралелни цели, като например сигурност и екологична устойчивост.

Ние дефинираме ясна организация на договорите, за да можете лесно да следите кога, как и с кого ще преразгледаме състоянието на вашия договор за управлявани услуги за печат. И най-важното, като част от този процес на преглед ще посочим нови възможни области за развитие на вашия бизнес, например възможности, предоставени от преминаването към цифрова трансформация, хибридна работа, облачни и мобилни технологии, за да ви помогнем да се развивате в дългосрочен план.

СЛУЧАЙ ОТ ПРАКТИКАТА

„С решението на Canon за управлявани услуги за печат постигнахме приблизителна икономия от 35% от общите разходи за печат“

Jon Burnby
Директор на ИТ услуги за Европа, Fujitsu
Canon Camera

УСЛУГИ

Управлявани услуги за печат

Създайте оптимизирана, сигурна и устойчива инфраструктура от устройства с управлявани услуги за печат и решения на Canon, предоставяни по начина, който отговаря на вашите нужди: чрез облака, в локална или хибридна среда.

УСЛУГИ

Услуги за цифрова трансформация

Ускорете своята цифрова трансформация, като комбинирате нашите управлявани услуги за печат от корпоративен клас с решенията за съвместна работа в един пакет

an image representing digital transformation
Workspace Collaboration Solutions

РЕШЕНИЯ

Решения за съвместна работа

Трансформирайте начина, по който работите, с усъвършенствани решения за сканиране, автоматизация на документните процеси и облачна свързаност, които работят заедно, за да поддържат информацията защитена в организацията ви.

Свързани продукти/решения

Разгледайте още решения на Canon, които допълват нашите управлявани услуги за печат

Вижте по-подробно

Прочетете повече за това как решенията и услугите на Canon могат да ви помогнат да се адаптирате към новата хибридна работна реалност.

 • Подготвяне за неочакваното

  Идеята за „нормална“ работа напълно е трансформирана и продължава да се променя. Ето къде да инвестирате, за да останете гъвкави.

 • Осъществяване на новото работно място

  Прочетете как облакът може да стане основа за осигуряване на съвместна работа на екипите в променящото се хибридно работно място на бъдещето

 • Адаптиране към работното място на бъдещето чрез облака

  Подгответе се за работното място на бъдещото, като използвате облачната технология, за да поддържате ефективна и сигурна съвместна работа на служителите.

 • Какво да очаквате в работното място на бъдещето

  Открийте тенденциите, влияещи върху работното място на бъдещето, и получете съвети за това как можете да се подготвите.

 • ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

  Желаете ли да научите повече за този продукт?