Hero

Colorado 1640

UVgel 64-инчов принтер "ролка към ролка", който съчетава качество, продуктивност и рентабилност.

Изискване на информация

Революционен принтер тип "ролка-към-ролка" с уникална UVgel технология

Оптимизирайте продуктивността, качеството, гъвкавостта на приложенията и оперативните разходи с иновативен 64-инчов принтер тип "ролка към ролка", който включва усъвършенстваната технология UVgel на Canon и функции за автоматизация от следващо поколение. Идеален за информационни табла и реклами.

Вижте пълните спецификации

Colorado 1640

Вижте всички функции

Революционна продуктивност

Постоянно бързи резултати и ненадмината автоматизация гарантират бързо изпълнение на задачите, което преди беше възможно само с помощта на множество системи тип "ролка към ролка" или по-голям плосък принтер.

Colorado 1640
Outstanding Quality

Изключително качество

Лесно създавайте разпечатки с висока разделителна способност с изключително качество с най-широката цветова гама и висока повторяемост благодарение на революционната технология за мастило UVgel.

Приложения

Забавянето на производството (включително довършителните операции) намалява ли печалбите ви? Възлагането на външни доставчици влияе ли на отношенията ви с клиентите или по-лошо – на бъдещето на бизнеса ви? Внедрете вътрешнофирмен печат на тези материали и управлявайте печалбите си! Потребителите търсят гъвкава технология – принтери, които могат да правят повече и за по-малко време. Издръжливи разпечатки, които са устойчиви на надраскване и вода и дори на графити, без да се нуждаят от ламиниране. Идеални за печатни приложения, при които качеството и издръжливостта са приоритет номер едно, като например подови графики, брандиране на превозни средства или надписи. Сертифицирани за използване в закрити помещения и за екологичност.

Eye-catching front- and backlits

Атрактивни дисплеи със задно и предно осветяване

Привличайте вниманието на минувачите с ярки дисплеи със задно и предно осветяване. Технологията UVgel предлага богати цветове, елегантен мат и страхотна въздействаща сила: черното е наистина черно.

Gallery-quality canvasses

Канаваца с галерийно качество

Изработването на отпечатани върху канаваца платна с галерийно качество може да бъде трудно поради сгъването, опъването и захващането с телбод на материала. С гъвкавостта на мастилата UVgel на Colorado 1650 можете да осигурите перфектно сгъване.

Economical disposable posters

Зашеметяващо качество на плакатите

Увеличете маржовете си с първокласни плакати, отпечатани на обикновена хартия. С мастилата UVgel и FLXfinish качеството е зашеметяващо.

Jaw-dropping durable POP posters

Атрактивни места за продажба

Привлечете погледа на публиката с висококачествени рекламни материали, отпечатани върху рентабилни печатни носители и безопасни за употреба в помещения благодарение на липсата на миризма и химически емисии.

No-wear decals

Стикери, които остават като нови

Изработвайте стикери с ширина до 1,6 m, които остават устойчиви на надраскване, вода и дори на графити без ламиниране. Перфектни за подови графики, стенни стикери и декориране на превозни средства, устойчиво на миене.

Durable banners

Ролбанери

Ролбанери и гъвкави дисплеи, които впечатляват с живи цветове, устойчивост на надраскване и се изработват от рентабилни материали.

Outdoor banners

Банери за употреба на открито

Накарайте банерите си да изпъкват с правилното покритие. Гланцово за впечатляващи снимки или матово за ясно четим текст дори на открито. Отлично качество, устойчивост на надраскване и преди всичко икономично.

Photo prints

Печат на снимки

Постигнете атрактивен печат върху разнообразни материали, като например ламинирана хартия и хартия с покритие. Предоставяне на най-силното визуално въздействие с неизменно високо качество на цветовете и фини детайли.

Colorado 1640

Ненадмината гъвкавост

Насладете се на ненадмината гъвкавост за изпълнение на множество задачи чрез едно устройство. Отпечатвайте красиво върху възможно най-широката гама печатни носители – тънки, устойчиви на топлина или по-евтини.

Low cost of operation

Ниски експлоатационни разходи

Насладете се на най-ниските експлоатационни разходи в този клас и на отлична възвращаемост на инвестициите благодарение на намалената консумация на мастило до 40% и около 30% по-ниски разходи за труд.

Бързо и ефективно полагане на мастило

Технологията UVgel полага мастило върху носителя, за да осигури изображения с идеална повторяемост при висока скорост. Тя отпечатва при 159 m²/час за приложения като билбордове или банери за външен монтаж и дори при 40 m²/час за най-високо ниво на качество за приложения на закрито, наблюдавани отблизо.

Fast Efficient Ink Jetting

Отлично качество

Страхотните резултати са гарантирани върху всеки печатен носител благодарение на технологията UVgel, която осигурява неизменно високо качество на печат с прецизни резки точки, голяма наситеност на цветовете, прецизни тонове на кожата и лъскав външен вид.

Excellent Quality

Продуктови спецификации

2 ролки с автоматично подаване и превключване*

UVgel пиезоелектричен мастиленоструен

Максимална скорост до 159 m2/час

UV LED сушене

CMYK

600x1800 dpi

Автоматична поддръжка

Ширина на ролката до 64 инча

Вижте пълните спецификации

Colorado 1640

More case studies

Read more case studies on how customers have overcome their business challenges with the Colorado 1640

More case studies

Вижте по-подробно

Готови ли сте да разширите бизнеса си с нови печатни приложения?

ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП

* според използвания печатен носител