Hero

Colorado 1640

UVgel 64-инчов принтер "ролка към ролка", който съчетава качество, продуктивност и рентабилност.

Изискване на информация

Set print free

Свобода на печат

Разширете хоризонтите си и се насладете на ненадминато качество, продуктивност и рентабилност в действие.

Революционен принтер тип "ролка-към-ролка" с уникална UVgel технология

Оптимизирайте продуктивността, качеството, гъвкавостта на приложенията и оперативните разходи с иновативен 64-инчов принтер тип "ролка към ролка", който включва усъвършенстваната технология UVgel на Canon и функции за автоматизация от следващо поколение. Идеален за информационни табла и реклами.

Вижте пълните спецификации

Colorado 1640

Вижте всички функции

Революционна продуктивност

Постоянно бързи резултати и ненадмината автоматизация гарантират бързо изпълнение на задачите, което преди беше възможно само с помощта на множество системи тип "ролка към ролка" или по-голям плосък принтер.

Colorado 1640
Outstanding Quality

Изключително качество

Лесно създавайте разпечатки с висока разделителна способност с изключително качество с най-широката цветова гама и висока повторяемост благодарение на революционната технология за мастило UVgel.

Colorado 1640

Ненадмината гъвкавост

Насладете се на ненадмината гъвкавост за изпълнение на множество задачи чрез едно устройство. Отпечатвайте красиво върху възможно най-широката гама печатни носители – тънки, устойчиви на топлина или по-евтини.

Low cost of operation

Ниски експлоатационни разходи

Насладете се на най-ниските експлоатационни разходи в този клас и на отлична възвращаемост на инвестициите благодарение на намалената консумация на мастило до 40% и около 30% по-ниски разходи за труд.

Бързо и ефективно полагане на мастило

Технологията UVgel полага мастило върху носителя, за да осигури изображения с идеална повторяемост при висока скорост. Тя отпечатва при 159 m²/час за приложения като билбордове или банери за външен монтаж и дори при 40 m²/час за най-високо ниво на качество за приложения на закрито, наблюдавани отблизо.

Fast Efficient Ink Jetting

Отлично качество

Страхотните резултати са гарантирани върху всеки печатен носител благодарение на технологията UVgel, която осигурява неизменно високо качество на печат с прецизни резки точки, голяма наситеност на цветовете, прецизни тонове на кожата и лъскав външен вид.

Excellent Quality

Продуктови спецификации

2 ролки с автоматично подаване и превключване*

UVgel пиезоелектричен мастиленоструен

Максимална скорост до 159 m2/час

UV LED сушене

CMYK

600x1800 dpi

Автоматична поддръжка

Ширина на ролката до 64 инча

Вижте пълните спецификации

Colorado 1640

* според използвания печатен носител