Optical excellence for 4K filming
alt text goes here

Оптично
съвършенство
за 4K

Записването в 4K изисква отлична острота на изображенията, поради което Canon е оборудвал XF405/XF400 с 15x оптично увеличение с най-високо качество, което може да осигурява изключително висока разделителна способност дори при слаба светлина.

Широко, мощно мащабиране

Благодарение на ултраширокото 25,5 mm и 15x оптично мащабиране XF405/XF400 може да записва и в най-тесните среди. С помощта на 4K сензор във Full HD режим мащабирането може да достига още по-далеко – до 30x усъвършенствано увеличение – което го прави идеален за заснемане на отдалечени предмети.

canon_xf405_wide_zoom_diagram
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Уловете повече от всяка ситуация

Вижте как 15x увеличението може да се справя с взискателната 4K среда на снимане и гледайте как достига още по-далеч във Full HD.

Гледайте видео

Суперплавно стабилизиране на изображението с 5 оси

Снимайте с увереност, като знаете, че XF405/XF400 разполага с превъзходното стабилизиране на изображението с 5 оси на Canon, за да се справя със заснемане в движение или при снимане без статив.

canon_xf405_wide_zoom_diagram

Снимането без статив не е било толкова лесно

Вижте колко плавно може да бъде стабилизирането с 5 оси при снимане в движение.

Гледайте видео

Built-in ND filters

Вградени ND филтри

XF405/XF400 е в състояние да се справя чудесно при всякакви условия на светлина. С натискането на един бутон вградените ND филтри (ND 1/4, ND 1/16 и ND 1/64) осигуряват контрол на експонацията при ярка светлина или когато се изисква широк отвор на диафрагмата.

Гледайте видео

Красиви акценти с диафрагма с 9 елемента

Обективът включва диафрагма с 9 елемента, което означава, че разфокусираният фонов ефект "боке" е по-красив и кръгъл с двойно повече светлинни лъча в сравнение с диафрагма с равен брой елементи.

XF405_4_9-blade
canon_xf405_lens_diagram