High performance filmmaking
alt text goes here

Високо
производително
заснемане на видео

XF405/XF400 е малък, но същевременно пълен с мощни инструменти за заснемане на видео. От усъвършенстван сензор тип 1.0 до най-новите процесори Dual DIGIC DV 6 тази камера предоставя компактно решение за широка гама 4K приложения за заснемане на видео.

Уловете всичко в красиви детайли

Сензорът тип 1.0 предлага отличителни предимства, което позволява изключително резки 4K кадри, като също така предлага по-добро използване на дълбочината на рязкост. Най-новите процесори Dual DIGIC DV6 осигуряват тези резултати бързо и с превъзходни нива на детайли.

Capture every detail beautifully

Движете бавно за детайлни, изразителни кадри

Висока кадрова честота от 100P във Full HD означава, че можете да заснемате бавнодвижещи се кадри красиво и с невероятни детайли.

Slow motion in stunning detail

Забавен каданс в невероятни детайли

Вижте как опциите за висока кадрова честота на XF405/XF400 могат да ви осигурят нови творчески възможности.

Гледайте видео

Всеки акцент, всяка сянка, всеки детайл

Целта на всеки един филмов творец е да улови повече детайли в двата края на скалата на експонацията. Настройката за широк DR на Canon помага за постигане на това, предоставяйки невероятен 800-процентов динамичен диапазон.

CANON_XF405_WIDE_DR_GRAPH
XF405_3_wide_DR_gamma

Уловете всички детайли. Виж, за да повярваш

Гледайте видео, което демонстрира впечатляващия 800-процентов широк динамичен диапазон на Canon, и вижте как кадрите се възползват от него.

Гледайте видео