Accurate and Reliable Autofocus
alt text goes here

Прецизен
и
Надежден
Автоматичен фокус

За първи път на традиционна видеокамера на Canon XF405/XF400 включва иновативното фокусиране Dual Pixel CMOS AF на Canon, което гарантира плавни преходи на фокуса и точна прецизност.

Подобрено фокусиране с бърза реакция

XF405/XF400 е малък, лек и пъргав. Благодарение на своите 4K възможности фокусирането трябва да бъде изключително бързо и прецизно.

Dual Pixel CMOS AF – Как работи

Dual Pixel CMOS AF е технология за базиран на сензор автофокус (AF), проектирана да предостави равномерно и високоефективно проследяване на фокуса и бързо автоматично фокусиране. Това е една уникална технология, разработена от Canon, която използва два фотодиода на пиксел за автофокус и ги комбинира за записване на видео.

Това позволява поддържане на прецизно фокусиране дори при движещи се обекти, което е важно за заснемане на 4K, и прави снимането от един оператор по-ефективно.

Dual Pixel CMOS AF
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Сензорно управление

Открийте как сензорният екран на XF405/XF400 Ви позволява да извършвате избор и проследяване на точки на фокус.

Гледайте видео

Face Detection

Разпознаване на лица

AF технологията за разпознаване на лица в XF405/XF400 означава, че Вашият обект остава на фокус, докато вие контролирате нещата.

Гледайте видео

Dual Pixel Focus Guide

Функция Dual Pixel Focus Guide

Използвайки технологията Dual Pixel CMOS AF за потвърждение на ръчния фокус, GUI, който за първи път се използва в кинокамери Cinema EOS, показва в каква посока трябва да се завърти пръстенът за фокусиране за постигане на прецизно фокусиране.

Гледайте видео