Hero image
alt text goes here

ПРОФЕ-
СИОНАЛНИ
ДИСПЛЕИ

Професионални референтни 4K дисплеи на Canon с широка цветова гама и широк динамичен диапазон (HDR) за студийна употреба и филмопроизводство.

Изключително качество

Уникалните познания и усъвършенствани технологии на Canon за обработка на изображения гарантират винаги точно възпроизвеждане на цветовете и 4K образ с висока разделителна способност.

DP V2411 FSL

DP-V2411

24-инчов професионален референтен дисплей, който осигурява превъзходно качество на образа с висока яркост и широка цветова гама, както и множество функции за поддръжка на широк динамичен диапазон (HDR) и усъвършенствани интерфейси.

DP V2411 BSL
Exceptional 4K capability

Изключителни 4K възможности

Дисплеите осигуряват висока яркост, наситено черно, точно възпроизвеждане на цветовете и множество функции за поддръжка на широк динамичен диапазон (HDR), които са идеални за 4K UHD студийна употреба и филмопроизводство.

Поддържа HDR и широка цветова гама

Поддръжката на HDR EOTF (PQ и Hybrid Log-Gamma) и стандарти за широка цветова гама като ITU-R BT.2020 и DCI-P3 са идеални за интеграция в широк диапазон от 4K работни процеси.

HDR and wide colour gamut support

Достоверно пресъздаване на цветовете

Иновативният процесор за обработка на изображения с голяма битова дълбочина и системата за контрол на светлинния източник на IPS панела осигуряват точно възпроизвеждане на цветовете с равномерна яркост в цялата площ на екрана и широк ъгъл на наблюдение.

Faithful colour reproduction

Лесно използване и широки възможности за свързаност

Вграденият контролен панел с въртящ се безконечен превключвател и програмируеми функционални бутони осигурява лесно използване, а широките възможности за свързаност позволяват безпроблемна интеграция в съществуващи студийни среди.

Simple operation and wide connectivity

Свързани продукти