Влогвай и стриймвай по-лесно и удобно от всякога

Влогвай и стриймвай по-лесно и удобно от всякога

Постави страстта си на първо място, с комплектите Canon.

В днешно време, видео съдържанието е един от най-приятните и лесни начини да достигнеш до хората, които споделят твоята страст. В нашите специално създадени за целта комплекти, ще откриеш всичко необходимo за да улавяш и споделяш това, което те вълнува.

Независимо дали си нов или опитен, стриймър или влогър, тези комплекти ще те улеснят в създаването и споделянето на видео съдържание и ще ти помогнат да се отличиш сред конкуренцията с качество и възможности.

Премахни ограниченията и създавай съдържание със свой стил, където и да си, в 4K качество и с невероятна лекота.

ВЛОГВАЙ И СТРИЙМВАЙ С POWERSHOT V10, КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАШ

Завладявай и увеличавай абонатите си със специалната 4K камера за влогове на Canon. Powershot V10 е лека и компактна камера „всичко в едно“, която просто можеш да сложиш в джоба си. Лесно е. Увеличи броя на абонатите си в реално време – дори безжично в движение, като използваш мобилни данни – чрез поточно предаване на живо в YouTube и Facebook с помощта на приложението Canon Camera Connect на твоя смартфон.

PowerShot V10

Впечатли абонатите си със стабилно 4K UHD видео, което изглежда страхотно дори при ярка или слаба светлина. Създай характерен стил с едно натискане на бутон с 14 филтъра и ефекти за изглаждане на кожата. Улови атмосферата и всяка своя дума ясно навсякъде, където записваш, с вградените стерео микрофони. Филтърът за вятър гарантира, че ще бъдеш чут дори когато времето е против теб.

Виж всички комплекти >>

PowerShot V10

POWERSHOT V10 – ПРЕПОРЪЧАН И ОТ ВЛОГЪРИТЕ

“Тази камера е създадена така, че да можеш лесно да натиснеш червения бутон отпред и просто да започнеш да снимаш. Удобството, функционалността и нестандартният дизайн я открояват от другите устройства, които използвам. Canon Powershot V10 ме впечатли със своята компактност, накланящ се екран и вградена стойка, с която мога да я поставя почти навсякъде около мен и да виждам композицията.
Тя заснема в 4К UHD, а автоматичният филтър за неутрална наситеност прави възможно снимането навън при ярко слънце. С Powershot V10 създавам съдържание във вертикален формат, а лесното прехвърляне на кадрите директно в телефона, чрез Wi-Fi/ Bluetooth, е чудесно удобство.”

– Станислав Койчев, Влогър

Instagram: @instantfreaks

PowerShot V10

“От началото на моята блогърска и YouTube кариера снимам с Canon, a сега съм много щастлива, че държа в ръцете си новото бижу, Canon Powershot V10! Тази камера се побира и в най-малките ми дамски чанти! Чудесно се вписва в моето ежедневие, защото винаги е под ръка, за заснемането на различни моменти от деня ми в 4K. Една от любимите ми функции е вградената стойка, която мога да използвам и при хоризонтално, и при вертикално (за TikTok и Instagram) заснемане. С мобилното приложение Camera Connect прехвърлям файловете директно на телефона си и бързо преминавам към монтиране и публикуване.”

– Ивана Александрова, Влогър

Instagram: @ivana_alexandrova

PowerShot V10

ИЗБЕРИ КОМПЛЕКТ, КОЙТО ОТГОВАРЯ НА НУЖДИТЕ ТИ

Независимо дали си нов или опитен, влогър или стриймър, тези комплекти ще те улеснят в създаването и споделянето на видео съдържание и ще ти помогнат да се отличиш с качество и възможности.