ОТПЕЧАТАЙ ВСИЧКО ЛЕСНО И ЗАБАВНО

Време е да „извадиш“ снимките от телефона си

Смартфонът винаги е с теб и с него успяваш да запечаташ всички забавни и щури моменти, които ти се случват. А какво по-забавно от това да ги накараш да оживеят?

С мини принтерите на Canon печаташ директно от телефона си и превръщаш снимките в дълготраен и забавен спомен. С тях принтирането от телефона е лесно, удобно, а най-хубавото е, че могат да бъдат с теб навсякъде.

С помощта на Wi-fi, за минути можеш да отпечаташ всичко, а после да отприщиш въображението си и да ги превърнеш в – готин подарък за приятел, украса за стената вкъщи или за дневника за спомени.

ЗА НАЙ-ЦЕННИТЕ МОМЕНТИ

Създавай красиви разпечатки, като от едно време, но със съвременно качество със серията мобилни и минипринтери SELPHY.

Отпечатай любимите си снимки от социалните мрежи в красиво изглеждащи и издръжливи във времето квадратни принтове с поле за надписване с помощта на джобния принтер Selphy QX10, a ако обичаш стандартен размер снимки 15х10см, с които да увековечаваш любимите си моменти – твоето устройство е Selphy CP1300.

ВИНАГИ С ТЕБ

Джобните принтери Zoemini могат да бъдат с теб навсякъде и лесно да превърнеш всяка снимка или стори от мобилния си телефон, в забавен персонализиран стикер.

Със Zoemini S пък дори не ти трябва телефон, с който да снимаш, защото той освен принтер, е и камера, която разполага с огледало и вградена ринг свeткавица, за да превърне щурите ти селфита в професионално изглеждащи снимки.

ПРИНТЕР ЗА ВСЕКИ

Мини принтерите Canon ще зарадват всеки, който обича снимките. Те са страхотен подарък за малки и големи. Избери най-подходящия за теб или своя близък и нека забавлението да започне!