CanoScan LiDE 25

Елегантен, функционален и изненадващо достъпен, 1200dpi CanoScan LiDE 25 допълва всяка креативна среда. Той извлича цялото нужно захранване от USB връзката и не е необходим адаптер за захранване!

Предимства

  • Компактен, елегантен и стилен
  • USB захранване
  • 1200 x 2400 dpi,¹ с 48-битовата дълбочина на цвета
  • Сканиране към PDF
  • QARE Level 3 премахване на прах/надрасквания и коригиране на контражур
  • Изчерпателен софтуерен пакет
  • 3 EZ бутона
  • Режим Multi-photo
  • Z-капак за сканиране на дебели документи

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon CanoScan LiDE 25

Сканиране в стил


С дебелина само 38 мм този изключително елегантен CanoScan LiDE 25 е очевидният избор, за да разполагате с бюро без претрупване. Тъй като технологията LiDE изисква малко захранване, не сa необходими пречещи захранващи кабели - само един USB кабел е единствената връзка, която ви е нужна.

Въпреки малкия размер LiDE 25 поддържа висока разделителна способност. Независимо дали сканирате документи или снимки, разделителната способност от 1200 x 2400 dpi¹ и 48-битовата дълбочина на цвета възпроизвежда всеки фин детайл и тон. Вашите висококачествени резултати ще се подходящи за уголемяване и редактиране след сканиране.

Дирекно към PDF


Функцията "Сканиране към PDF" сканира документи директно в PDF (Формат за портативни документи), което ускорява работата и премахва нуждата от допълнителен софтуер за преобразуване. Създава се плаваща палитра от PDF страници, които могат да се подредят според желанията ви. Текстът се вгражда автоматично в PDF файловете по време на сканиране, което позволява редактиране и търсене.

Тъй като не всичко, което сканирате, е в удобен формат, LiDE 25 включва иновативен Z-капак с двойни панти. Капакът разпределя равномерно натиска върху това, което поставите върху стъклото, което е идеално за сканиране на дебели документи, списания и книги - дори малки пакети.

QARE Level 3 на Canon е вашата вградена система за коригиране на отпечатаните снимки. Автоматично се откриват праха и драскотините и се коригират, което ви спестява часове ръчно ретуширане. Могат да се коригират също и избледнели цветове, прекомерна зърнистост и недостатъчна експонация.

Много снимки в едно сканиране


Бързият и удобен режим на LiDE 25 за много снимки² създава индивидуални автоматично изрязани файлове от едно сканиране за до 10 отделни снимки, визитки или други оригинали. Той дори премахва изкривяването автоматично, което пести ценно време, което иначе се изразходва за внимателно изравняване на снимките на стъклото преди сканиране.

Предоставеният софтуер включва ArcSoft PhotoStudio за редактиране на изображения и OmniPage SE OCR. За да ви помогне да сте организирани, CanoScan Toolbox е винаги готов на работния ви плот, като ви позволява да персонализирате трите EZ-бутона за стандартни функции, като например копиране, сканиране директно към имейл или директно към PDF.

¹ Оптичната разделителна способност е мярка за разделителната способност на хардуера, според стандарта ISO 14473.
² Оригиналите трябва да са правоъгълни и поставени на минимум 1см един от друг. Функцията за коригиране на изкривяване коригира до 10 градуса наклон

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon CanoScan LiDE 25, неговите функции и какво може да прави.