СОФТУЕР

Софтуер Professional Print и Layout

Използвайте своя принтер от серията imagePROGRAF PRO на Canon с Professional Print & Layout за изключителна производителност, цвят, детайли и тоналност. С разширените опции за печат можете бързо да отпечатвате до точните си спецификации и да демонстрирате работата си на най-високо ниво.

Изтеглете последната версия

Image

Инсталиране

Наличен както за Windows, така и за Mac (iOS), Professional Print & Layout се добавя автоматично към съвместими приложения за снимки по време на инсталиране на софтуера. Print Studio Pro също може да бъде инсталиран заедно с него, така че можете да изберете софтуера си в зависимост от вашите нужди.

ИЗТЕГЛЯНЕ

Съвместими принтери

Възползвайте се изцяло от Professional Print & Layout със следните професионални принтери.

Стартиране на Professional Print and Layout

За да започнете, отворете вашето изображение (или няколко изображения) в Adobe Photoshop, Photoshop Elements или Lightroom Classic. Ако използвате Digital Photo Professional на Canon, просто изберете изображенията от папката им. Може да се отвори и като самостоятелен софтуер.

Елементи на главния екран

Печатайте бързо с оптималното ниво на качество с бързия, безпроблемен и прецизен работен процес на Professional Print & Layout. Усъвършенстваният потребителски интерфейс предоставя подобрени функции за точни и ефективни настройки за печат, което ви позволява да се концентрирате върху настоящата си работа, докато лесната процедура за печат стъпка по стъпка гарантира лесна използваемост.

Image

1. Един прозорец за настройки на печат

Имайте достъп до основни настройки, като например избор на принтери, тип хартиен носител, оформление за множество изображения, размер и качество на хартията и преглед на детайлите чрез разширяване на всеки раздел.

Image

2. Прецизно настроено оформление

Изберете печат без бели полета или изрежете полетата чрез смяна на цифрови стойности или изместване на плъзгача.

Image

3. Управление на цвета

Изберете ICC профили и цел на цветово съответствие за предоставяне на изображение, за да се предостави оптимален екран за отпечатване на съответстващи резултати.

Image

4. Печат

Пригответе се да изпратите снимките си за печат, като изберете броя копия.

Image

5. Бърз избор

Съхранявайте често използвани настройки за бърз печат или въведете желаните от вас избори.

Изведете печатът на снимки на ново ниво

Справяйте се безпроблемно с тоналност, острота и точно възпроизвеждане на цветовете с този надежден и динамичен софтуер. С вграден DPRAW за печат в истинска висока разделителна способност и функция за HDR печат за силното възпроизвеждане на осветените зони* това е перфектният инструмент за придаване на допълнително измерение на снимките ви.

* Само за фотоапарати EOS на Canon.

Image

Печат HDR

Покажете на света това, което се вижда през очите ви, с RAW изображения. HDR печатът на Professional Print & Layout използва широкия и динамичен диапазон от RAW изображения, изразявайки по-точно информацията за снимки, които са като истински. Експанзивната обработка на изображението на софтуера работи добре с Adobe RGB за постигане на изображения, които надминават други софтуери за обработка на изображения.

Image

DPRAW

Добавете дълбочина и текстура към снимките си с DPRAW печат. Използвайки информация за фокуса от RAW снимки, запазени във формат DPRAW*, Professional Print & Layout може да възстанови остротата за по-ярки изображения с впечатляваща изразителност. На пикселите с правилния фокус се дава по-висока дефиниция, докато на пикселите без подходящия фокус не се дава допълнителен акцент. Това гарантира гладка тоналност без шума, типичен за филтрите за острота.

* Canon EOS 5DMKIV и Canon EOS R

Image

ICC профил

Възползвайте се изцяло от възможностите на серията imagePROGRAF PRO с Използване на ICC профила. Благодарение на подобрения дизайн на профила на принтера и лесната за използване компенсация на черна точка възпроизвеждането на цветовете може да бъде подобрено още повече. Просто изберете Компенсация на черната точка, за да настроите тона на изображението, така че най-тъмната точка в ICC профила на изображението да съвпада с най-тъмната точка на ICC профила на принтера.

Print Studio Pro

Плъгинът Print Studio Pro на Canon предоставя перфектната връзка в работния процес между вашето изображение и завършения отпечатан продукт. Създаден специално за професионални принтери на Canon, този уникален софтуер улеснява придаването на професионален завършек на вашите разпечатки.

Научете повече

Image

Може да се заинтересувате също и от...