Genuine Canon Consumables Hero

Оригинални консумативи на Canon

Защо консумативи на Canon

Печатайте още


Оригиналното мастило на Canon осигурява средно 35% повече висококачествени разпечатки, отколкото имитиращите продукти*. Няма да се налага да сменяте вашите патрони с мастило толкова често и ще можете да се наслаждавате на отлично съотношение цена/качество.

Print More

Повече надеждност при печат

Оригиналното мастило на Canon предлага 100% надеждност, за да може да печатате с по-малко напрежение*. Вашите патрони с мастило няма да се развалят, потекат или спрат да работят и ще предпазват вашия принтер от вътрешни повреди.

More reliable prints

Печат с неизменно високо качество

Оригиналното мастило на Canon осигурява печат с неизменно високо качество в 100% от случаите*. Вашите разпечатки ще бъдат кристално чисти, с дълбоки цветове и без странни линии или ивици всеки път, когато печатате.

More Consistent prints

Отлично качество на печат

Когато замените вашата тонер касета „всичко в едно“ с оригинална на Canon, устройството ви ще бъде като ново.

Superior print quality

Създадени да бъдат по-добри

Оригиналните мастило, тонер и хартия на Canon са създадени да работят в съвършена хармония с вашия принтер на Canon, за да осигурят неизменно високо качество, надеждна работа и отлична стойност при всеки печат.

Нуждаете се от помощ, за да намерите мастило?

Открийте най-добрите мастило и хартия за вашия принтер на Canon.

Need help finding ink?

Закупете оригинален тонер

Открийте най-добрия тонер за своя принтер на Canon.

Shop genuine toner

Оригинални мастило и тонер на Canon

Print More

Най-доброто качество

Красиво и дълготрайно качество на печат с изключителни детайли, цвят и черен текст.

More reliable prints

Повече надеждност при печат

Оригинални мастило и тонер на Canon, проектирани от Canon, за да бъдат напълно надеждни за вашия принтер на Canon.

More consistent prints

Безпроблемно постоянство

Постоянно качество и безпроблемна работа с вашия принтер на Canon с гладки цветове и детайлно черно.

Програма на Canon за рециклиране на тонер касети

Знаете ли, че Canon е първата компания, която стартира програма за рециклиране на тонер касети през 1990 г.?

Програмата за рециклиране на тонер касети на Canon ви предоставя безплатен, лесен и отговорен за околната среда начин за рециклиране на вашите празни тонер касети на Canon.

Canon’s toner cartridge recycling

Canon се ангажира с политиката „без депониране на отпадъци“. Всеки елемент от всяка върната тонер касета се използва повторно или рециклира; никоя част от тонер касетата не се изпраща на депа за отпадъци.

Научете повече

Canon is committed

Как да разпознаете оригиналните мастила?

Търсете холограмата. Върху опаковката на всички оригинални патрони с мастило на Canon е добавена холограма, която променя цвета си. Холограмата изглежда преливащо се златна, погледната отпред, и преливащо се тъмнозелена, погледната отстрани.

Мастило в картонена опаковка

Фалшивите холограми не сменят цвета си или само леко го променят, когато се наблюдават от различни ъгли. Често са с грешен цвят или размер или с лош външен вид и могат да изглеждат повредени или размазани.

Paper ink packaging

Мастило в пластмасова опаковка

Европейската пластмасова опаковка за мастилени патрони или големите блистерни опаковки може да нямат уникална холограмна лепенка. Оглеждайте се за лога на Canon, които са размазани или са с грешен цвят, шрифт или размер, за да идентифицирате фалшиви продукти. Опаковката може да има и правописни грешки или да изглежда сякаш е запечатвана повторно, използвана повторно или повредена.

Plastic ink packaging

Опаковки на тонер касети

Когато купувате тонер касета на Canon, винаги се оглеждайте за холограмата с нейната технология за промяна на цвета и логото „Genuine“ на Canon от външната страна на опаковката. Фразата „за използване в продукти на Canon“ не означава, че е оригинална тонер касета на Canon.

Toner cartridge packaging

* На базата на Keypoint Intelligence от 2018 г. – проучване на Buyers Lab, поръчано от Canon, в което се сравняват патрони на Canon с такива на други производители.

Прочетете пълния доклад от тестовете на Buyers Lab за предимствата от използването на оригинални мастила Canon (наличен само на английски език)

Може да се заинтересувате също и от