Genuine Canon Consumables Hero

Оригинални консумативи на Canon

Мастило, създадено да бъде още по-добро

Оригиналното мастило на Canon е създадено да работи в съвършена хармония с вашия принтер Canon, за да осигури неизменно високо качество, надеждна работа и отлична стойност при всеки печат.

Нуждаете се от помощ, за да намерите мастило?

Открийте най-добрите мастило, тонер и хартия за вашия принтер Canon.

Need help finding ink?

Оригинално мастило Canon

Print More

Печатайте още

Осигурява средно 35% повече висококачествени разпечатки, отколкото касетите имитации*

More reliable prints

Повече надеждност при печат

100% надеждност, така че можете да отпечатвате с по-малко стрес, тъй като те няма да се счупят, изтекат или спрат да работят*

More consistent prints

Печат с неизменно високо качество

Постоянни качествени разпечатки на 100%, без странни линии или ивици*

Печатайте още


Оригиналното мастило на Canon осигурява средно 35% повече висококачествени разпечатки, отколкото имитиращите продукти*. Няма да се налага да сменяте вашите патрони с мастило толкова често и ще можете да се наслаждавате на отлично съотношение цена/качество.

Print More

Повече надеждност при печат

Оригиналното мастило на Canon предлага 100% надеждност, за да може да печатате с по-малко напрежение*. Вашите патрони с мастило няма да се развалят, потекат или спрат да работят и ще предпазват вашия принтер от вътрешни повреди.

More reliable prints

Печат с неизменно високо качество

Оригиналното мастило на Canon осигурява печат с неизменно високо качество в 100% от случаите*. Вашите разпечатки ще бъдат кристално чисти, с дълбоки цветове и без странни линии или ивици всеки път, когато печатате.

More Consistent prints

Как да разпознаете оригиналните мастила?

Търсете холограмата. Върху опаковката на всички оригинални патрони с мастило на Canon е добавена холограма, която променя цвета си. Холограмата изглежда преливащо се златна, погледната отпред, и преливащо се тъмнозелена, погледната отстрани.

Мастило в картонена опаковка

Фалшивите холограми не сменят цвета си или само леко го променят, когато се наблюдават от различни ъгли. Често са с грешен цвят или размер или с лош външен вид и могат да изглеждат повредени или размазани.

Paper ink packaging

Мастило в пластмасова опаковка

Европейската пластмасова опаковка за мастилени патрони или големите блистерни опаковки може да нямат уникална холограмна лепенка. Оглеждайте се за лога на Canon, които са размазани или са с грешен цвят, шрифт или размер, за да идентифицирате фалшиви продукти. Опаковката може да има и правописни грешки или да изглежда сякаш е запечатвана повторно, използвана повторно или повредена.

Plastic ink packaging

* На базата на Keypoint Intelligence от 2018 г. – проучване на Buyers Lab, поръчано от Canon, в което се сравняват патрони на Canon с такива на други производители.

Прочетете пълния доклад от тестовете на Buyers Lab за предимствата от използването на оригинални мастила Canon (наличен само на английски език)

Може да се заинтересувате също и от

* На базата на Keypoint Intelligence от 2018 г. – проучване на Buyers Lab, поръчано от Canon, в което се сравняват патрони на Canon с такива на други производители.