Новата серия imageRUNNER C3000

Репутация, която сама говори за себе си

3 пъти носителна наградата „Продуктова линия на годината“

За трета поредна година серията офис принтери Canon imageRUNNER ADVANCE печелят наградата за най-добра линия устройства според престижната лаборатория за независими изследвания Buyers Lab. Фактори като лесна експлоатация и минимална нужда от поддръжка, правят серията устройства едни от най-продуктивните и надеждни. В допълнение на това, бързия работен процес, съвместимостта им с решения за намаляване на печатните разходи, както и високото качество на печат и копиране дават допълнителна стойност на imageRUNNER ADVANCE устройствата, от която всеки бизнес може да се възползва.

НАПРЕД КЪМ ОБЛАКА

2-ро издание на портфолиото imageRUNNER ADVANCE 3-то поколение е оборудвано както с базирана в облака система за управление на печата, така и с обединена платформа за фърмуер, която е обща за цялата гама устройства. Това прави тези устройства сигурни и лесни за управление и интегриране – идеални за съвременния офис. 

Мулти функционалните устройства от портфолиото imageRUNNER ADVANCE, предлагат по-висока производителност и пълна видимост на разходите за печат. 

Вижте офертите на нашите партньори за устройства от серията imageRUNNER ADVANCE

imageRUNNER Advance 4500

НЕВЕРОЯТНИ РЕЗУЛТАТИ И НАМАЛЯВАНЕ НА РАЗХОДИТЕ

Устройствата от серията Canon imageRUNNER се характеризират с бързина и интелигентност. Независимо от нуждите за печат във вашия офис, те ще предложат бързо и гъвкаво решение. 

Един от най-новите членове на портфолиото - imageRUNNER C3000 използва получилата награди технология на Canon, за да гарантира, че потребителите владеят своите документни процеси от край до край. Серията C3000 осигурява висококачествени цветни разпечатки, като в същото време помага да си върнете инвестицията, намалявайки общата цена на печата, което я прави идеалната инвестиция за малките офиси 

Вижте офертите на нашите партньори за устройства от серията imageRUNNER C3000

imageRUNNER C3000