From online to reality in seconds.
alt text goes here

ЖИВЕЙ

ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ ПРИНТИРАЙ

Вземи принтер SELPHY CP1300 с "премия в брой« и отпечатай най-яките си изживявания и забавни моменти все едно ги постваш в социалните мрежи.
Да, толкова е лесно!

Всеки ден навсякъде около теб се случват невероятни неща. От теб зависи да ги уловиш, запечаташ и споделиш. Моментите, споделени в социалните мрежи са мимолетни и отлитат бързо, изместени от все нови и нови постове. Но има и такива истории, които искаш да запазиш. Мигове с любими хора, които искаш да помниш винаги. За тези мигове ти даваме фотопринтер SELPHY CP1300, с който създаваш спомени толкова лесно, колкото ги споделяш в социалните мрежи. Спомени, с които да се забавлявате заедно с любимите си хора и след време. И за да стане още по-хубаво - 


сега SELPHY CP1300 е с 30лв. “премия в брой“!

ТВОЯТ СОЦИАЛЕН
ЖИВОТ ИЗВЪН
СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Моментите, споделени в социалните мрежи са мимолетни и отлитат бързо, изместени от все нови и нови постове. Но има и такива истории, които искаш да запазиш за по-дълго. За тях създадохме Canon SELPHY CP1300 - компактният фотопринтер, с който създаваш спомени толкова лесно, колкото ги споделяш в социалните мрежи. Спомени, с които да се забавлявате заедно с любимите си хора и след време.

Your Instagram’s best friend

ПРЕВЪРНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯТА СИ В ИЗКУСТВО

Камерата те обича - независимо дали си пред или зад нея… А и ти я обичаш. Покажи тази любов, заснемайки цветен калейдоскоп от случки, образи, преживявания, емоции. А след това ги накарай да оживеят на хартия с компактния фотопринтер Canon SELPHY CP1300. Развии въображението си и създавай различни етикети, стикери, колажи или каквото ти хрумне. Сподели емоцията с близките си хора.

A printing without challenges

ПОДАРИ СИ SELPHY CP1300
И ВЗЕМИ ПРЕМИЯ В БРОЙ!

За нас ти си уникален и искаме да покажеш най-доброто от себе си в целия му цвят и пъстрота. Затова ти правим уникално предложение: купи компактен фотопринтер SELPHY CP1300, регистрирай го и ще получиш 30лв. “премия в брой”! Вземи го днес и започни да живееш и се забавляваш на макс!

Виж повече

Selphy CP1300

Последвай ни във Фейсбук, за да си винаги в час с новините от Canon.

Facebook