car in pool
alt text goes here

Вдъхнови се, печатай и се забавлявай!

Развихри въображението си с творческите хартии Canon. Създадохме тези истории с популярни личности от съседни и по-далечни държави, за да те вдъхновим да твориш. От фотоалбуми с емоционални спомени, през яки принтове за дрехите ти, до хартиени игри, всякакви макети и декорации, всичко на едно място – светът на Creative park.

BULGARIA

Семейни забавления с Creative Park

Matte Photo Paper MP-101

Семейни забавления с ANTOINETTE PEPE

Антоанет Пепе е една от най-популярните влогърки у нас. Тя основно споделя ежедневието си със своите прекрасни дъщери на вън и у дома. Точно тогава на помощ идва PIXMA G3411. С негова помощ Антоанет печата от картинки за оцветяване и игри до най-различни и хартиени 3D макети на животни и други играчки, с които забавите в къщи са безкрай. Хартията Matte Photo Paper и принтерите PIXMA G са висококачествена комбинация за семейно забавление у дома, а защо не и на път?

Виж повече

Creative Park

Направи своя интерактивна карта със спомени.

Restickable Photo Paper RP-101

Гледайте видео

Интерактивната карта със спомени на Daddy Cool

Приятелят на Canon, и популярен блогър Робърт Диаконеаса, заедно със семейството си, създават проект, вдъхновен от едно от любимите им занимания: пътуването. Снимките от последните 5 години, в които са пътували заедно са изпълнени с много незабравими истории и емоции и те решават да отпечатат най-добрите от всяко приключение. Нещо повече, те изрязват парче картон с формата на картата на Румъния и използвайки презалепваща се фотохартия, те отбелязват всички места, на които са били заедно и всички места, които планират да посетят. Забавно и много поучително, тъй като за тях е от съществено значение да разкрият на децата си от ранна възраст красотата на своята страна.

Виж повече

GREECE

Направи си декорация за стената и готварска книга.

Canon Plus Glossy II

Гледайте видео

Идеи за декорация и книга с рецепти от „Oh My Deer Blog“

Блогът “Oh My Deer Blog” е създаден от три сестри от Волос, Ейгения - София и Кристина. Той се откроява със своите неустоими сладки и солени изкушения и качествена фотография. С течение на времето рецептите стават все повече и повече и те решават с помощта на PIXMA TS8250, да запазят най-добрите си творения във времето и малко да организират рецептите. С гланцираната фотохартия Canon те създават уютна декорация за стена със снимки от любимите си творения и готварска фотокнига, за да съберат на едно място любимите си рецепти.

Виж повече

UKRAINE

Направи си фото стена с ценни истории.

Magnetic Photo Paper

Гледайте видео

Фото табло с ценни спомени от Canon Ambassador Марина Карпи

Посланника на Canon, Марина Карпи е доказан творец зад фотоапарата, но и майка на две деца. Тя винаги се старае да прекарва всеки възможен свободен момент с децата си. Когато в ръцете ѝ попада магнитната фотохартия, тя се вдъхновява и вижда прекрасна възможност да направи нещо интересно за дъщеря си Лизи - табло със спомени от различни моменти в живота ѝ. А магнитната фотохартия, позволява на Лизи да подрежда снимките си както си поиска, което бързо се превръща в ежедневна забава за цялото семейство.

Виж повече

Croatia 1

Направи си „Moodboard“ за блога и бранда

Restickable Photo Paper RP-101

Гледайте видео

“Moodboard“ за бранда “Lili Halo Decoration"

Зад бранда “Lili Halo Decoration” стои блогърката и дизайнер Лили. Тя създава „moodboard” за своя блог и бранд. С помощта на презалепящата се фотохартия, която можеш да залепяш и отлепяш без усилие, тя комбинира различни цветове и текстури, което ѝ помага в работата. С презалепващата се фотохартия, всеки фон, стена или табло, може да се превърне в площ за колекциониране, подреждане и избор на творчески идеи, създаване на текстури и апликиране на снимки.

Croatia 2

Семейни игри със снимки.

Magnetic Photo Paper

Гледайте видео

Семейни игри със снимки с “LILI HALO DECORATION"

Създателят на блога “Lili Halo Decoration” – Лили, работи като интериорен дизайнер. Лили и семейството измислят забавна игра със снимки, като отпечатват свои снимки върху магнитна фотохартия и ги поставят на метално табло, върху което рисуват автобус. Благодарение на магнитната хартия, всеки от семейството може лесно да сменя местата на снимките, сякаш слиза или се качва на автобуса. В тон на песента „The wheels of the bus” всеки един от семесйтвото право по една обиколка с автобуса. Най-малкия член на семейството, пък научава имената на останалите и също участва в играта. Магнитната фотохартия е чудесен инструмент за забавление и декорация у дома. Тя може да бъде изрязвана във всякаква форма с помощта на ножица.

SLOVENIA

Стани моден дизайнер с трансферната хартия Canon.

Light Fabric & Dark Fabric Iron-on Transfers

Гледайте видео

Графичният дизайнер Тина и нейните уникални принтове за текстил “Artmelon"

Преди няколко години, Тина решава да направи „ Аrtmelon” - собствен бранд, за уникални принтове за тениски. Различното в нейните принтове е в творческото присъствие на нежна и стилна дамска фигура. В случай, когато клиент поръча единична или малко тениски с принтове, възможността да ги направи у дома е изключително удобна. Със своя PIXMA принтер, тя може да отпечата илюстрацията си върху А4 трансферна хартия и после да я постави върху тъмен или светъл памучен текстил с помощта на ютия. Така тя прави уникални тениски, текстилни торби, дънки и вскакви други модни аксесоари. Със свои илюстрации или такива от интернет, можете да превърнете всяка забравена дреха в нова и любима.

Виж повече


BULGARIA
Матова фотохартия за снимки и макети

С матовата фотохартия Matte Photo Paper, всяко изображение ще оживее. От любимите ти снимки, през хартиени изделия, до уютни декорации за дома, развихри творчеството си с матовата фотохартия Canon.

Matte Photo Paper съдържа 50 л. матова фотохартия А4


Творчески комплект хартии

Отпечатай снимките си на Creative Kit - 3 papers - магнитна, презалепяща се или гланцирана фотохартия. Направи си декорация, или просто се забавлявай, като си украсиш хладилника или си направиш забавна игра. Възможностите са безкрай. Отлепяй залепяй сменяй местата, с презалепящата се и магнитната фотохартия, не оставяш след от лепило, а просто се забавляваш.

Canon Creative Kit - 3 papers съдържа 50л. фотохартия 10х15см., 5л. магнитна фотохартия 10х15см., 5л. стикери 10х15см

UKRAINE

ROMANIA
Canon restickable photo paper дава

Canon restickable photo paper дава безкрайни възможности – от многократно залепяне и отлепяне без увреждане на повърхността до създаване на забавни и интерактивни игри с децата.


Фотохартия за снимки

Canon Photo Paper Plus Glossy II е висококачествена гланцова фотохартия, на която снимките ти ще се отличават с наситени цветове и острота. Перфектния завършек на цифрово уловената емоция.

Canon Plus Glossy II съдържа 20 л. фотохартия А4 гланц

Canon Plus Glossy II Square съдържа 20 л. квадратна фотохартия 13х13см. Гланц

Canon Photo Paper Variety Pack съдържа 10л. 10х15см фотохартия гланц, 5л. 10х15см фотохартия полу гланц, 5л. 10х15см. фотохартия супер гланц

GREECE

Трансферна хартия за уникални дрехи

Стани моден дизайнер с трансферната хартия Canon. Направи старите си дрехи – нови, като ги украсиш с уникални принтове. Никога не е било толкова лесно да имаш яки и уникални дрехи.

Dark fabric Iron-on Transfers съдържа 5л. трансферна хартия А4 за апликация върху тъмен текстил

SLOVENIA