За офиса

Софтуер за работни процеси за рекламни дисплеи

Оптимизирайте работния процес от предпечатната подготовка до довършителните операции. Осигурете печат с неизменно високо качество и управление на цветовете.

Следващи стъпки

ONYX Thrive

ONYX Thrive

Софтуерът за работен процес ONYX Thrive е мащабируемо решение за печатно производство, базирано на технологията Adobe® PDF Print Engine. ONYX Thrive поддържа цялостен PDF работен процес – от изпращането на файла в цифров формат през управлението на цветовете, печата и изрязването. Софтуерът ONYX Thrive управлява работния процес за широкоформатен печат, като осигурява на доставчиците на печатни услуги точни, предсказуеми и висококачествени резултати и намалява скъпите грешки.

ONYX RIP

ONYX RIP

Софтуерът ONYX RIP осигурява необходимия контрол и опростеност с цел увеличаване на производителността на широкоформатния печат и управление на цветовете, позволявайки на доставчиците на печатни услуги да намалят производствените си разходи. Доставчиците на печатни услуги ще открият колко е лесно да се опростят работните процеси за широкоформатен печат, като се автоматизират обичайните задачи, за да се намалят операторските грешки и се постигне по-голяма обща ефективност.

ONYX Textile

ONYX Textile

Софтуерът ONYX Textile Edition е предназначен специално за широкоформатен печат върху текстил и тапети. Той се предлага като версия със специално предназначение на пакетите ONYX RIPCenter, ONYX PosterShop и ONYX ProductionHouse и като модул за софтуерното решение за работен процес ONYX Thrive. Софтуерът ONYX Textile Edition включва всички функции на софтуера ONYX 12, към които са добавени специализирани функции за текстил, които пестят време и намаляват похабяването.

ONYX Advantage

ONYX Advantage

Програмата за поддръжка на софтуер ONYX Advantage ви предлага икономичен начин да поддържате актуални своите софтуери за работен процес ONYX RIP и Thrive и ви предоставя всички най-нови функции. Получавате незабавен достъп до актуализациите, версиите и изданията на софтуера ONYX, както и достъп до стотици нови и стари драйвери за принтери. Притежателите на договор за ONYX Advantage имат достъп до обширна библиотека от видеоуроци по заявка, обхващащи обучение за продуктите и поддръжка на приложенията.

Свързани продукти и услуги

Свързани продукти

Свързани услуги

  • Бизнес услуги

    Търсите средства да развиете бизнеса си, да увеличите производителността, да намалите разходите по печата или да изнесете на аутсорсинг печата и свързаните с документи услуги? Независимо какво е предизвикателството пред вас, с персонализираните си услуги Canon може да ви помогне да постигнете целите си.