Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Macro Ring Lite MR-14EX II

Високопроизводителна светкавица Macrolite, която предлага възможности за творческо осветяване за фотографи, снимащи изображения в близък план както навън, така и в студио.

Ползи

  • Светкавица с пръстеновидна конструкция за гъвкаво осветяване при снимане в близък план
  • Висока мощност с водещо число 14 (ISO 100 m)
  • Независимо управлявани две секции на светкавицата за творчески контрол на осветяването
  • LED лампи (пилотна светкавица), които улесняват композирането на сцената и фокусирането
  • Бързо и лесно използване: управление чрез фотоапарата или чрез контролите на светкавицата

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Творческа фотография в близък план със светкавица


Светкавицата с пръстеновидна конструкция позволява равномерно осветяване на малки обекти – идеално за фотографите на дива природа, снимащи цветя и насекоми, и за онези, които работят в специфични научни среди. E-TTL II меренето осигурява точна експонация със светкавица.

Творчески контрол върху сенките


Двете секции на светкавицата могат да бъдат управлявани поотделно (в шест съотношения), позволявайки различни стилове на осветяване. Използвайте и двете секции за равномерно осветяване без сенки или настройте едната с по-голяма мощност от другата за допълващо осветяване, което подчертава текстурите. Главата на светкавицата Macro Ring Lite MR-14EX II може да бъде въртяна около обектива, позволявайки доминиращият източник на светлина да бъде разположен под всякакъв ъгъл.

Висока производителност


Високата мощност на светкавицата с водещо число 14 (ISO 100, m) позволява да се използва малък отвор на диафрагмата за максимална дълбочина на рязкост при снимане в близък план. Информацията за цветова температура се предава обратно към фотоапарата по време на снимане, което помага за оптимизиране на автоматичния баланс на бялото.

Интегрира се лесно с други светкавици


Macro Ring Lite MR-14EX II може да се използва като безжична главна светкавица в конфигурации с множество светкавици – може да управлява подчинени светкавици Speedlite. Това е полезно, когато се използва втора светкавица – за осветяване на фона например.

Иновативна и инстинктивна конструкция


Можете да управлявате Macro Ring Lite MR-14EX II чрез контролите на фотоапарата EOS или чрез ясен точково-матричен дисплей. Функция "Пилотна светкавица" (ярка LED лампа) улеснява фокусирането и композирането на сцената при слаба светлина, а потребителските настройки позволяват функциите да бъдат персонализирани в съответствие с начина ви на работа.

Надеждна работа, на която можете да разчитате


Бързото и безшумно презареждане гарантира, че ще сте готови да снимате в точното време. Macro Ring Lite MR-14EX II е готова да снима отново само 5,5 секунди след пълно изчерпване на заряда. Самопочистващо се чехълче с двуканална електронна комуникация гарантира правилното свързване към фотоапарата ви.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Macro Ring Lite MR-14EX II, неговите функции и какво може да прави.