ENDLESS TOYS FOR ENDLESS FUN.
alt text goes here

БЕЗБРОЙ ИДЕИ

ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ БЕЗКРАЙ

Отпечатай, изрежи, сгъни, залепи и се забавлявай.

Уплътни своето време и това на детето си с хартиените макети от Canon Creative Park . Те развиват творческите умения на децата и могат да те превърнат в забележителен крафт артист, без големи усилия.

Всичко, от което се нуждаеш е ножичка, лепило, принтер, с който да печаташ, без да се притесняваш за консумативите, хартия и сръчни ръце.

Забавлявай се с Canon Creative Park.

Идеи за безкрай забавления с деца

Децата много обичат да играят с хартия. Това е интересно и забавно за тях, освен това дава много възможности за развитие на творчеството и въображението им. Ето някои идеи за игри и занимания според възрастта и интереса на детето:

Рисунки за оцветяване
Игри за обучение
Игри за забавление
Кутийки за скъпоцености
Игри и играчки (деца 4-7г)
Игри и играчки (деца 8+ г.)

Както и много други играчки и макети, които можеш да откриеш в Creative park.

Нуждаеш се от принтер? Натисни тук >>

Learn to play to learn…

Участвай в книжката с герои от Creative park

Като родител, знаеш, че децата създават най-невероятните истории. Ето защо, ние решихме да вдъхновим децата от различни европейски държави, заедно да създадат една голяма история, която ще публикуваме в електронна книга.
Избирайки един от изброените в нашето Фейсбук предизвикателство хартиени герои, децата всъщност ще изберат героя, който ще представлява България в общата история създадена от популярната българска писателка Деница Минева-Десландес.
Виж нашето Фейсбук предизвикателство тук

Участвай в книжката с герои от Creative park

Стани крафт артист

Ако винаги детайлните произведения от хартия са те изумявали, сега можеш за създадеш свое, без да имаш опит в крафт изксутвото. Дали ще са:

Дали ще са:реалистични букети с цветя,
ефектни картички,
животни,
хора,
детайлни макети на прочути европейски сгради,
превозни средства
или цял хартиен град.

Всичко зависи от теб. А готовите макети, ще изумят и най-капризните ценители на изкуството от хартия. Виж възможностите, който Creative park ще отвори за теб.

Нуждаеш се от принтер? Натисни тук >>

Houston, we have family time!

С MegaTank принтерите PIXMA G, консумативите не са досадно бреме

Принтерите Canon от серията PIXMA G са едни от най-икономичните мастилено-струйни принтери на пазара. С тях може да отпечаташ хиляди страници с макети, без да се притесняваш за консумативите. Благодарение на отличното качество на печат, всичко, което отпечташ ще е с изключителен детайл и наситени цветове. От бланки и документи, през макетите от Creative park, до любимите си снимки, с MegaTank принтерите PIXMA G ще преоткриеш магията на печата и ще внесеш цвят и забавление у дома.

Разгледай принтерите PIXMA G и избери своя

Избери своя PIXMA G принтер и го вземи с подарък (виж от къде да купя).

ANYTHING YOU CAN IMAGINE.

От къде да купя

Избери PIXMA G принтера, който отговаря на нуждите ти и го вземи до 31 май 2020г. с подарък. Офертите на нашите партньори включват подаръци като комплект Canon Creative Kit (комплектът включва 50л. фотохартия 10х15см., 5л. магнитна фотохартия 10х15см. и 5л. стикери 10х15см.) или 5 пакета по 500л. А4 хартия Canon Yellow label. Избери офертата, която ти харесва най-много и започни да се забавляваш.

Cantek
Jar Computers
Office 1 Superstore
PC Shop
Техномаркет
Технополис