ENDLESS TOYS FOR ENDLESS FUN.
alt text goes here

БЕЗБРОЙ ИГРАЧКИ

ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ БЕЗКРАЙ

Creative Park е онлайн колекция от хартиени играчки и макети, която предлага безброй часове семейни забавления с едно натискане на бутона за отпечатване.

Отдавна мечтаете за домашен паун?

Е, вече можете да го имате. Разнообразието от хартиени макети буквално ще ви отведе на пътешествие около света, докато създавате различни животни, динозаври, планети, сгради и най-различни празнични и домашни декорации.

Have you always wanted a pet peacock?

Научете се да играете, учейки...

Всеки от макетите е създаден така, че да вдъхновява въображението на вашето дете, като същевременно развива творческите му умения чрез оригинални идеи за изработване на фигури от хартия. Единствените неща, от които се нуждаете, са принтер, хартия, ножичка, лепило и малко свободно време.

Learn to play to learn…

Хюстън, имаме семейни занимания!

Ако детето ви постоянно търси приключения и постоянно ви се налага да измисляте по нещо ново в движение, на помощ идва Creative Park. Лесните за изработване макети, предназначени за различни възрастови групи, могат да осигурят приятни часове за всекиго у дома.

Houston, we have family time!

Всичко, което ви идва наум.

Creative Park предлага голямо разнообразие от категории за всеки вкус. Имаме всичко – от оригами и животни до всевъзможни карти за игра.

ANYTHING YOU CAN IMAGINE.

Великденски яйца, които няма нужда да боядисваш

Както и кошници, зайчета, гирлянди, картички и всякакви други украшения. С Canon Creative Park, принтер и чифт сръчни ръце ще направиш този Великден най-цветния досега.

Разгледай великденските макети и декорации тук

Перфектната валентинка съществува