Discover a faster, more versatile way to create eye-catching posters and signage.

POS и постер
Печат

Открийте по-бърз и по-гъвкав начин за
създаване на привличащи погледа постери и табели.

Времето и разходите при аналоговия печат затрудняват изпълнението в изключително кратки срокове или предлагането на висококачествен печат в малки тиражи на конкурентни цени.

Някои технологии за печат не предлагат на потребителите гъвкавостта и контрола, от които се нуждаят при печат на рекламни материали.

Предимствата на дигиталния печат на постери и материали за търговски обекти (POS)

Meet tight deadlines Meet tight deadlines

Спазване на кратки срокове

Спестете време с помощта на бързи и ефективни работни процеси

Shorten lead times Shorten lead times

По-кратки срокове за изпълнение

Цифров процес с минимална настройка повишава продуктивността

Respond to market demand Respond to market demand

Удовлетворяване на пазарното търсене

Предложете максимални възможности за персонализация

Discover new revenue streams Discover new revenue streams

Открийте нови източници на приходи

Инвестирайте в технология, която ви позволява да предлагате нови приложения

Развитието на рекламния печат

We can now accept any job because we know we can deliver it in time and at a good quality
Вече можем да поемем всяка поръчка, защото знаем, че можем да я изпълним навреме и с добро качество.

Tom Bongaerts

CEO, Impressa

Предизвикателството

Белгийският доставчик на печатни услуги Impressa търсеше цифрово решение, което да помогне на компанията да се справи с нарастващите заявки за малки тиражи на персонализирани рекламни материали. Като времето за подготовка на машините и трудът при процеса на офсетов печат затрудняваха предлагането на висококачествен печат на малки тиражи на конкурентни цени.

We can now accept any job because we know we can deliver it in time and at a good quality
The ColorWave 700, a fast and highly versatile graphic arts printer.

Решението

Следвайки нашите указания, компанията инвестира в Océ ColorWave 700 – бърз и изключително гъвкав принтер за широкоформатни приложения за графичен дизайн, който произвежда висококачествени, бързосъхнещи и водоустойчиви разпечатки върху печатни носители без покритие, дебели и нестандартни печатни носители.

Предимствата

Съкращаването на времето за изпълнение, оптимизираните работни процеси и възможността за отпечатване на подредени комплекти намалява времето за доставка с 2 до 3 дни, което позволява компанията да поеме с 15–20% повече работа. Компанията успя също така да привлече нови клиенти, предлагайки изцяло персонализирани постери и материали за търговски обекти (POS) на конкурентни цени.

Shorter turnaround times, streamlined workflows and the ability to print in collated sets cut delivery times.

Открийте как технологията за дигитален печат на постери и материали за търговски обекти (POS) може да ви помогне да развиете бизнеса си.


ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП

Как работиКлючови решения

Print in stunning quality with this breakthrough range of high-performance wide format printers.
Серия imagePROGRAF PRO
Печатайте с невероятно качество с тази несравнима гама високопроизводителни широкоформатни принтери, които осигуряват изключителна цветова гама и точност, необходими за взискателните среди за графичен дизайн.
Серия ColorWave 3000
Бързият цветен принтер от серия ColorWave 3000 с гъвкави функции е идеален за широкоформатни приложения за графичен дизайн, като предлага висококачествени, бързосъхнещи и водоустойчиви разпечатки върху печатни носители с покритие, без покритие и нестандартни печатни носители.
A fast and flexible colour printer, ideal for wide format graphic arts applications.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology, the Colorado delivers unprecedented productivity.
Серия Colorado
Благодарение на уникалната технология UVgel на Canon Colorado осигурява безпрецедентна производителност с минимална поддръжка и изключително качество на печат върху възможно най-широката гама печатни носители. Перфектни за производствен печат за търговски обекти и печат на плакати. Сега с матирано и гланцово покритие в една разпечатка.
Серия Arizona
Плоски UV принтери с гъвкави функции, осигуряващи широка гама иновативни печатни приложения върху твърди и гъвкави печатни носители – отличената с награди серия Arizona предлага отлично качество на печат дори при високи скорости.
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds.
Спечелете повече клиенти, като намалявате разходите, чрез използване на нашите инструменти за печат на постери и материали за търговски обекти (POS).