Innovative print solutions that offer more dynamic, cost-effective approach to magazine printing

Цифров печат на списания

Иновативни решения за печат, които предлагат по-динамичен и рентабилен подход към отпечатването на списания и подобряват ангажираността на читателя.

Изправени пред непредвидими продажби и намаляващи тиражи, издателите на списания търсят начини да намалят разходите и да открият нови източници на приходи.

Нашите цялостни цифрови решения правят отпечатването на малки тиражи по-икономично, повишават ангажираността на читателя и позволяват на издателите да внесат разнообразие, създавайки таргетирано и персонализирано съдържание.

Предимствата на нашите решения за цифров печат на списания

Benefits Benefits

Ефективно производство на малки тиражи

Направете рентабилни списанията с малки тиражи

Benefits Benefits

По-широка читателска база

Предложете на издателите по-икономична международна доставка в същия ден

Benefits Benefits

Печат на променливи данни

Спечелете повече клиенти с таргетирани издания и персонализирани реклами

Benefits Benefits

Междуплатформен модел

Доставяйте съдържание през множество печатни и цифрови платформи

Осигуряване на растеж чрез преминаване към цифрови технологии

The partnership with Canon has given me great confidence in our future
Партньорството с Canon ми вдъхна голяма увереност в нашето бъдеще.

Fred Feij

Собственик, Print Service Ede

Предизвикателството

Базираната в Нидерландия компания Print Service Ede, предлагаща отпечатване на книги и списания, търсеше начин да посрещне нарастващото пазарно търсене за икономичен печат на малки тиражи. Освен ускоряване на производството, решението трябваше да осигурява и изключително качество на изображението, изисквано от клиентите на фирмата от сферата на графичния дизайн.

The partnership with Canon has given me great confidence in our future
An VarioPrint 6320 Ultra+ and imagePRESS C10000VP offered the perfect combination of productivity and image quality

Решението

Помогнахме за разработването на оптимизиран процес за цифрово производство с автоматизирани цялостно работни процеси, управлявани от софтуера PRISMAsyc. VarioPrint 6320 Ultra+ и imagePRESS C10000VP предложиха перфектната комбинация от продуктивност и качество на изображението.

Предимствата

Благодарение на скоростта и ефективността на новата си технология, Print Service Ede повиши производителността си с 20%, намалявайки същевременно производствените си разходи наполовина. В резултат фирмата успя да привлече повече клиенти, предлагайки висококачествен печат на списания на по-конкурентни цени.

Thanks to the speed and efficiency of its new technology, Print Service Ede boosted productivity by 20%

Открийте как нашите решения "от край до край" могат да оптимизират производствения процес, позволявайки на печатниците да предложат на издателите на списания нови бизнес модели


ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП


Ключови решения

Fast and exceptionally versatile digital press, which offers exceptional quality, productivity and versatility

imagePRESS C10000VP

Издигнете цветния печат на следващо ниво с тази бърза и изключително гъвкава цифрова печатна преса, която предлага изключително качество, продуктивност и гъвкавост при 100 ppm за производство на най-разнообразни печатни материали.

Пакет PRISMA

Революционна гама от софтуерни решения, които ви помагат да оптимизирате и автоматизирате работните процеси във всеки един етап от процеса на производствения печат.
A breakthrough range of software solutions that help you streamline and automate workflows
An innovative, high volume colour inkjet sheet-fed press

VarioPrint i300

Новаторските производствени принтери за цветен мастиленоструен печат в големи обеми върху форматирана хартия VarioPrint i300 съчетават високата продуктивност на мастиленоструйната технология с гъвкавостта на форматираната хартия и работата с разнообразни печатни носители.

ProStream

Ново поколение мощни високопроизводителни мастиленоструйни принтери за ролен печат, които предлагат както наситените цветове на офсетовия печат, така и възможностите за работа с променливи данни на цифровия печат.
A new generation of high-performance continuous feed inkjet printers
Преминете към цифрови технологии, за да постигнете по-голяма скорост и по-малко разходи за печат на списания в малки тиражи.