Innovative print solutions that offer more dynamic, cost-effective approach to magazine printing

Цифров печат на списания

Иновативни решения за печат, които предлагат по-динамичен и рентабилен подход към отпечатването на списания и подобряват ангажираността на читателя.

Изправени пред непредвидими продажби и намаляващи тиражи, издателите на списания търсят начини да намалят разходите и да открият нови източници на приходи.

Нашите цялостни цифрови решения правят отпечатването на малки тиражи по-икономично, повишават ангажираността на читателя и позволяват на издателите да внесат разнообразие, създавайки таргетирано и персонализирано съдържание.

Предимствата на нашите решения за цифров печат на списания

Benefits Benefits

Ефективно производство на малки тиражи

Направете рентабилни списанията с малки тиражи

Benefits Benefits

По-широка читателска база

Предложете на издателите по-икономична международна доставка в същия ден

Benefits Benefits

Печат на променливи данни

Спечелете повече клиенти с таргетирани издания и персонализирани реклами

Benefits Benefits

Междуплатформен модел

Доставяйте съдържание през множество печатни и цифрови платформи

Осигуряване на растеж чрез преминаване към цифрови технологии

The partnership with Canon has given me great confidence in our future
Партньорството с Canon ми вдъхна голяма увереност в нашето бъдеще.

Fred Feij

Собственик, Print Service Ede

Предизвикателството

Базираната в Нидерландия компания Print Service Ede, предлагаща отпечатване на книги и списания, търсеше начин да посрещне нарастващото пазарно търсене за икономичен печат на малки тиражи. Освен ускоряване на производството, решението трябваше да осигурява и изключително качество на изображението, изисквано от клиентите на фирмата от сферата на графичния дизайн.

The partnership with Canon has given me great confidence in our future
An Océ VarioPrint 6320 Ultra+ and imagePRESS C10000VP offered the perfect combination of productivity and image quality

Решението

Помогнахме за разработването на оптимизиран процес за цифрово производство с автоматизирани цялостно работни процеси, управлявани от софтуера Océ PRISMAsyc. Océ VarioPrint 6320 Ultra+ и imagePRESS C10000VP предложиха перфектната комбинация от продуктивност и качество на изображението.

Предимствата

Благодарение на скоростта и ефективността на новата си технология, Print Service Ede повиши производителността си с 20%, намалявайки същевременно производствените си разходи наполовина. В резултат фирмата успя да привлече повече клиенти, предлагайки висококачествен печат на списания на по-конкурентни цени.

Thanks to the speed and efficiency of its new technology, Print Service Ede boosted productivity by 20%

Открийте как нашите решения "от край до край" могат да оптимизират производствения процес, позволявайки на печатниците да предложат на издателите на списания нови бизнес модели


ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП


Ключови решения

Fast and exceptionally versatile digital press, which offers exceptional quality, productivity and versatility
imagePRESS C10000VP
Издигнете цветния печат на следващо ниво с тази бърза и изключително гъвкава цифрова печатна преса, която предлага изключително качество, продуктивност и гъвкавост при 100 ppm за производство на най-разнообразни печатни материали.
Пакет Océ PRISMA
Революционна гама от софтуерни решения, които ви помагат да оптимизирате и автоматизирате работните процеси във всеки един етап от процеса на производствения печат.
A breakthrough range of software solutions that help you streamline and automate workflows
An innovative, high volume colour inkjet sheet-fed press
Océ VarioPrint i300
Новаторските производствени принтери за цветен мастиленоструен печат в големи обеми върху форматирана хартия Océ VarioPrint i300 съчетават високата продуктивност на мастиленоструйната технология с гъвкавостта на форматираната хартия и работата с разнообразни печатни носители.
Océ ProStream
Ново поколение мощни високопроизводителни мастиленоструйни принтери за ролен печат, които предлагат както наситените цветове на офсетовия печат, така и възможностите за работа с променливи данни на цифровия печат.
A new generation of high-performance continuous feed inkjet printers
Преминете към цифрови технологии, за да постигнете по-голяма скорост и по-малко разходи за печат на списания в малки тиражи.