Canon Camera

Make It – ново виртуално изживяване от Canon

Нашето събитие Make It приключи, но все още можете да се регистрирате за ограничен период от време, за да получите достъп до цялото съдържание по заявка.

Ако вече сте се регистрирали, моля, впишете се директно.

Digital transformation

Един свят на експертен опит за вашия
печатен бизнес

Получете достъп до вдъхновяващо съдържание и ценна бизнес информация от международни експерти. Ние сме тук, за да ви помогне да се възстановите и разраснете бизнеса си.

Практически съвети близо до вас

Получете информация от професионалисти в областта на печата и екипи за бизнес развитие във вашата държава. Споделете идеи и превърнете плановете си за възстановяване в реалност.

Fujitsu optimises print

Навигирайте лесно…

Можем да ви помогнем да го направите:

Огромно разнообразие от съдържание

 • Canon Showrooms

  Демонстрации на продукти на живо

  Вижте най-новите технологии на Canon в действие – от нашите серии imagePRESS и varioPRINT до нашето портфолио на широкоформатна серия imagePROGRAF и пълната ни гама от решения за работни потоци.

 • Експертно наставничество

  Чуйте бизнес съвети от реалния свят от нашия екип на програмата Canon Ascent. След това получете достъп до задълбочени помощни материали за въвеждането на идеи в действие.

 • Вдъхновяващи теми

  Получете завладяваща информация от опитни бизнес лидери извън света на печата, които да ви напътстват и мотивират.

 • Провокиращи мисълта дискусии

  Получете достъп до знанието и визията на лидерския екип на Canon и независимите експерти, които да подхранват мисленето ви.

 • Демонстрации и актуализации на продукти

  Вижте най-новите ни решения за цифров печат и разберете как нашите иновации могат да ви помогнат да продължите напред.

 • Canon Camera

  Серия Canon imagePRESS

  Запознайте се със семейството ни тонер преси – високопроизводителната серия C10010VP, многофункционалната серия C910 и творческата серия C170. И научете как да повишите вашата производителност и качество с най-новите ни решения за работни процеси и автоматизация.

 • Canon Camera

  Широкоформатни принтери Canon imagePROGRAF

  Разгледайте нашето нарастващо портфолио imagePROGRAF от широкоформатни принтери, осигуряващи отлично качество и продуктивност с лесни за използване функции, подходящи за всяка работна среда.

 • Canon Camera

  Моно преси за листове на Canon

  Открийте нашата гама от производствени тонер преси за черно-бели приложения – от мощните TITAN до средните решения и тези от базов клас, които отговарят на вашите нужди.

 • Вижте по-подробно

 • Canon Insight Report 2020

  „Insight Report“

  Нашите най-нови изследвания ви показват какво се е променило за рекламодателите, какво най-много ценят относно печата и какво очакват от своите доставчици на печатни услуги. Това е жизненоважна информация за всеки печатен бизнес.

 • За достъп до съдържанието по заявка на Make It: