MAKE IT '22

За нас беше удоволствие да приветстваме нашите клиенти и колеги от EMEA, които се присъединиха към нашето първо събитие на живо за годината. Бяха споделени нови перспективи, създадохме нови връзки и можем да кажем, че това събитие имаше огромен успех.

Изпуснахте събитието на живо? Колекция от акценти, включително презентации, демонстрации и сесии за бизнес иновации, вече е достъпна за преглед на нашия лесен за използване B2B сайт за събития.

мъж, който гледа в смартфон

Един свят на експертен опит за вашия печатен бизнес

Получете достъп до вдъхновяващо съдържание и ценна бизнес информация от международни експерти. Ние сме тук, за да ви помогнем да възстановите и разраснете бизнеса си.

Практически съвети близо до вас

Make It '22 комбинира провокиращи мисълта презентации с технологични демонстрации на живо и таргетирани насоки и сесии за развитие на бизнеса, които да ви помогнат да си представите и да постигнете нови нива на успех.

група хора на среща

Искате да се вдъхновите и да откриете начини да развиете бизнеса си?

Уловете най-новото в технологията на Canon. Регистрирайте се и влезте в нашата платформа за хибридни събития, за да получите незабавен достъп до множество полезни анализи и видео съдържание, включващи всичко – от мисловно лидерство за растежа на бизнеса и бъдещето на печатната индустрия до вълнуващи демонстрации на технологии и тематични презентации от Canon EMEA.

imagePRESS V1000

Запознайте се с най-новото в imagePRESS: професионална цветна дигитална преса за среди със среден обем на печат, снабдена с надеждни функции и иновативна технология.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
imagePRESS V1000 Basic

Свързани продукти и решения

 • Arizona 135 GT
  Влезте в свят на нови възможности за печат с нашата гама Arizona: промишлен и специален печат за приложения отвъд пазара на рекламния печат.
 • двама професионалисти работят заедно

  Софтуер за автоматизация на документни процеси

  Разгледайте нашите решения, предназначени да трансформират начина, по който създавате и управлявате комуникациите с клиенти и базираната на данни критична за бизнеса документация в множество изходни канали.
 • imagePROGRAF PRO-4100S
  Разглеждане на нашето разширяващо се портфолио от широкоформатни принтери imagePROGRAF, осигуряващи отлично качество и продуктивност с лесни за използване функции, подходящи за всяка работна среда.
 • varioPRINT 140
  Открийте нашата гама от производствени принтери с тонер за черно-бели приложения – от мощните решения TITAN до тези от среден и базов клас, които отговарят на вашите нужди.
 • ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

  Искате да говорите с представител на Canon?