Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Специални промоции на Elwe: развитието на печата за местата на продажба (POS)

Предизвикателството

Базиран в Нидерландия, доставчикът на печатни услуги Elwe е специализиран в производството на висококачествени POS дисплеи за търговски обекти. Той се гордее, че предлага на своите клиенти комплексна услуга – от първоначалния проект и проверка през производство, съхранение и доставка – с набор от допълнителни опаковъчни услуги.

Повече от 20 години репутацията на компанията по отношение на качеството, ефективността и обслужването на клиентите печели редица големи клиенти на местния пазар, включително веригите за продажби на дребно Albert Heijn и Jumbo. Обикновено такива клиенти правят поръчки за стотици или дори хиляди дисплеи наведнъж – нещо, с което напълно оборудваната аналогова технология за печат на Elwe може да се справи.

"Ние нямахме проблем да се справим с десет дисплея или дори с хиляда. За нашите клиенти обаче малките поръчки често не бяха рентабилни."

Ето защо компанията реши да премине към по-бърза и по-ефективна цифрова система за печат, за да подкрепи непрекъснатия растеж на бизнеса и да отговори по-добре на нуждите на своите клиенти.

Решението на Canon

За Canon решението беше ясно: плосък принтер Océ Arizona 660 XT – бърз, лесен за ползване и изключително гъвкав. Също толкова важно – печатната технология Océ VariaDot осигурява изключително качество на изображението, необходимо на Elwe за техните POS дисплеи.

Предимства

Както Kirsten Van Brummen обясни, ефектът от Arizona 660 XT беше впечатляващ, както по отношение на гъвкавостта, така и по-отношение на продуктивността:

"Сега вече можем да не правим компромиси с качеството и сроковете за доставка… и можем да предлагаме POS материали в по-малки тиражи на конкурентни цени."

Evolve, Elwe Special Promotions attract new customers, using Canon’s business printing solutions

Клиентите бяха впечатлени и от възможността на компанията да предлага по-голяма персонализация за техните POS материали – нещо, което би било изключително скъпо, ако се използва аналогова технология.

Може би най-голямата промяна е, че чрез по-евтиното производство на малки тиражи и единични бройки Elwe успя да привлече цял нов сегмент от нови клиенти – не само големи вериги търговци на дребно, но и малки фирми и еднолични търговци. Kirsten Van Brummen отбелязва: "Тъй като вече можем да доставяме POS материали в малки тиражи – дори само по едно копие, сега имаме много малки клиенти – от клиент, който произвежда аудиотурове за музеи, до местната аптека".

Този нов модел за печат на POS материали в малки тиражи помогна на Elwe да се освободи от ограниченията на аналоговия печат, като му позволи да постигне целите за разрастване на бизнеса. Нещо много важно – в разрастването си компанията има партньор, който може да й помогне да се справи с всички предизвикателства, пред които се изправя, както заключава Kirsten Van Brummen:

"Ние често получаваме предизвикателни поръчки и на свой ред също изискваме много от нашите партньори. Canon се превърна в партньор, който ни помага, и заедно с нас търси решения по всяко време."

Научете повече

Свържете се

Открийте как можем да помогнем на вашия бизнес да се развие

Научете повече