SMART WORKING

С решенията на Canon
SmartWorking_headerimage_1920x1080

Ходенето всеки ден до офиса, беше нещо нормално за нас. Глобалната пандемия, обаче, промени работните практики и в днешно време служителите изпълняват задачите си от различни места: офиса, у дома, от споделени работни пространства или в движение.


В тази хибридна офис среда служителите са изправени пред често срещани трудности с обработката, съхранението и използването на важни за бизнеса документи от различни места, достъпа до тях в реално време и проследяването на решенията, одобренията и дори хронологията на версиите на документите. Някои от тези документи все още изискват отпечатване, за да се изпълнят законови изисквания, което означава повишен риск за поверителността на данните и високи разходи при работа от разстояние. Използването на различни и несъвместими помежду си решения води до ниска ефективност и производителност.


Canon може да Ви помогне да разширите работните си практики от офиса към дистанционна работа. Нашите хибридни решения осигуряват автоматизиране на сложни бизнес процеси, управление на документи, сканиране и печат от всяко място.

Автоматизация на бизнес
процеси и отдалечена съвместна работа

Създадени за оптимизиране на сложни бизнес процеси и управление на документи, решенията за облачна съвместна работа на Canon позволяват на вашите служители да работят ефективно от всяко място.

или се свържете с нашите сертифицирани партньори за демонстрация на живо

Управление на документи, печат и сканиране чрез едно устройство

Могат ли вашите служители да работят с документи у дома, така както в офиса? Налага ли се да сканирате, съхранявате и споделяте документи в общо работно пространство (платформи за съхранение в облака, Sharepoint и др.) директно от многофункционалния принтер, да отпечатвате документи и да проследявате разходите за печат – независимо от местоположението на вашите колеги?

Посрещнете своите нарастващи нужди от печат, сканиране и отчетност на печата и сканирането чрез облачно решение за управление на документи за малкия и среден бизнес.

Обединете всички работни процеси и устройства в общата интегрирана в облака платформа Canon uniFLOW Online.

С нашите усъвършенствани скенери imageFORMULA и многофункционални принтери с облачна свързаност от сериите Canon i-SENSYS X или imageRUNNER ADVANCE DX, работната ви сила може да изпълнява задачи ефективно от всяко място. А в комбинация с Canon uniFLOW Online, служителите могат да обработват отдалечено документи толкова ефективно, колкото го правят в офиса. Вие, от своя страна, бързо и лесно можете да проследявате разходите им за печат и сканиране поотделно, както за лични, така и за служебни цели у дома.

Управлявайте печата, сканирането, информацията и продуктивността с гамата компактни лазерни устройства с облачна свързаност – Canon i-SENSYS X.

Със своите бързина, компактност и разширени функционалност и свързаност, те са изключително удобни за домашния офис, така и за малки и средни по големина компании и корпорации.

или се свържете с нашите сертифицирани партньори за демонстрация на живо
Вижте специалните промоции на нашите сертифицирани партньори.