Birdwatching brightness
alt text goes here

ЯРКОСТ НА
БИНОКЪЛА

Биноклите на Canon са проектирани да осигурят най-добрата резолюция и яркост за по-ясен образ при недостатъчна светлина.

Каква е най-добрата яркост за вас?

Биноклите на Canon предлагат разнообразие от нива на яркост, за да осигурят най-ясен образ през деня, на здрачаване и за наблюдение на звезди.

По-ярък образ при слаба светлина

За по-ясен и ярък образ при слаба светлина или за наблюдение на звезди изберете някой от нашите по-големи бинокли с по-ярък обектив, като например 15x50 IS AW.

A brighter view in low light

Наблюдение през деня

Нашите по-компактни бинокли, като например 8x25 IS и 10x30 IS II, осигуряват достатъчно ярък и ясен образ през деня и са отличен избор за пътуване с лек багаж.

Daylight viewing

Какво трябва да знаете за яркостта на бинокъла

Диаметрите на лещите на нашите бинокли варират от 25 mm (при модела 8x25 IS) до най-големите 50 mm (при 15x50 IS AW). При еднакво увеличение биноклите 10x42 осигуряват два пъти по-голяма яркост от тази на моделите 10x30, биноклите с обектив 50 mm и 42 mm с по-широка изходна зеница (диаметърът на лещата на обектива, разделен на коефициента на увеличение) осигуряват по-ярък, по-широк и по-ясен образ, но са по-големи и по-тежки.

Understanding binocular brightness

Намерете идеалния бинокъл

Изберете най-подходящия за вас бинокъл на Canon според целите на наблюдението или типа на продукта.