digital photo professional express
alt text goes here

Digital Photo

Professional Express

Изтегляне за iOS

Digital Photo Professional Express

За мобилна и безжична работа с цифрови снимки Digital Photo Professional Express (DPP Express)* на Canon пренася някои от мощните функции на DPP софтуера на Canon за настолни компютри във вашия съвместим iPad. Работейки съвместно с приложението Camera Connect на Canon, Digital Photo Professional Express на Canon позволява импортиране, разглеждане и редактиране на CR3 RAW или JPEG изображения в движение.

* Моля, имайте предвид, че от версия 1.2.0 нататък приложението Digital Photo Professional Express ще се предлага с месечен абонамент от октомври 2019 г. Допълнителни подробности ще бъдат налични скоро.

Безжично свързване

Чрез приложението Camera Connect*, инсталирано във вашия съвместим iPad, е лесно да се свързвате безжично с вашия фотоапарат и да изтегляте изображения. Изображения, съхранявани в картата памет на фотоапарата, могат да бъдат изтегляни автоматично за преглед, споделяне или редактиране в приложението DPP Express.

camera and app

Обработвайте своите изображения в движение

След като импортирате изображенията си, ще можете да преглеждате, обработвате и редактирате CR3 RAW и JPEG файлове с пълна резолюция, използвайки оригиналния конвертор на Canon за RAW файлове. Така ще да бъдете сигурни, че файловете ви се обработват с най-доброто качество и цветове.

using the app

Създавайте и прилагайте хронологии на редакциите

За да създавате и сравнявате различни версии на едно и също изображение, DPP Express позволява работа с множество хронологии на редакциите. Полезна за сравняване на ефекти или промени на настройките на едно и също изображение, тази функция създава до четири хронологии на редакциите, които да разглеждате и съхранявате. За да прилагате една и съща комбинация от корекции към различни изображения, хронологиите на редакциите могат дори да бъдат копирани и прилагани към други изображения чрез функциите за копиране и поставяне (copy & paste) на корекции на DPP Express.

edit histories on app

Изтеглете сега

Приложението Digital Photo Professional Express е достъпно за изтегляне чрез Apple App Store за съвместими устройства с iOS.


Съвместимост

Версия на ОС: iOS 11.4
Устройства: iPad Pro всички модели/iPad(6th)/mini4/Air2 (iPad с RAM капацитет 2 GB или повече) 


Въпреки, че е възможно инсталиране на приложението, първото поколение на iPad mini2/mini3/Air не се поддържа. Не можете да инсталирате приложението на по-стари версии на
горепосочените модели на iPad и iPhone/iPod touch

Езици

Японски, английски, френски, немски, италиански, испански, китайски (опростен), руски, корейски, турски, бразилски португалски