ПРИЛОЖЕНИЕ

Canon Content Transfer Mobile

Приложение за iOS, което свързва iPhone с XF605 за лесно прехвърляне на видеоматериали от камерата в FTP сървър.

Прилагат се абонаментни такси

По-бързи и оптимизирани работни процеси за обмен на новини

Content Transfer Mobile (CTM) е приложение за iOS, което позволява изтегляне на видеорепортажи в iPhone и директно прехвърляне в FTP сървър на новинарска програма чрез 4G/5G или Wi-Fi. То също така осигурява усъвършенствано управление на метаданни.

XF605

Прехвърляйте съдържание от камерата в телефон

Използвайте CTM, за да свържете XF605 към iPhone чрез Wi-Fi или чрез съвместим USB-C кабел и да прехвърляте MP4, XML, метаданни и аудио прокси файлове в iPhone.

Прехвърляйте съдържание от телефона в FTP сървър

Освен че управлява кои локално съхранени файлове да се прехвърлят в FTP сървър, CTM също така позволява изтегляне на съдържание от камерата и незабавно прехвърляне в сървъра с една операция за по-ефективен работен процес.

XF605
XF605

Редактиране на метаданни за новини

Значително предимство на CTM е, че позволява метаданни да бъдат редактирани и импортирани преди и след заснемане на видеоматериала. Приложението поддържа стандарта NewsML-G2, осигурявайки унифицираност и лесно интегриране в работни процеси за разпространение на новини, както и управление на файлове. XML файловете могат да бъдат редактирани в CTM и запаметени в камерата, а метаданните, които са запаметени в камерата, също могат да бъдат редактирани в CTM, което позволява на потребителите да актуализират информацията за съдържанието, преди да го прехвърлят в сървъра.

Свързани продукти

 • Професионални видеокамери

  XF605

  Универсална 4K видеокамера със студийно качество, предлагаща усъвършенстван автофокус, свързаност и поточно предаване за взискателни продукции.
 1. Поддържани езици

  Достъпно на английски, френски, италиански, немски, испански, руски, турски, португалски.

  Съвместимост – Canon XF605*

  *Външният вид на Canon XF605, показан в тези снимки и видеозаписи, може да се различава от този на наличния в търговската мрежа продукт.