ДОБРА ПРАКТИКА

Forever Rose – Разцъфтяваме заедно


Изтеглете случай от практиката за Forever Rose


БЯХМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ЗНАЧИТЕЛНА ИКОНОМИЯ НА РАЗХОДИ В СРАВНЕНИЕ С ЛАЗЕРНИЯ ТОНЕР, КОЙТО ИЗПОЛЗВАХМЕ ПРЕДИ, КАТО РАЗХОДИТЕ СЕ ПОНИЖИХА С ШЕСТДЕСЕТ ДО СЕДЕМДЕСЕТ ПРОЦЕНТА.

Asim Hussain, Международен търговски директор, Forever Rose
Forever Rose

Forever Rose започва своя път през 1999 г. в Лондон, като доставя вечни рози на кралски дворци в Обединеното кралство и Белгия. Със седалище в Дубай Forever Rose вече е цялостна луксозна концепция за бутик за луксозни подаръци с дълготрайни рози, първокласни шоколади и специално подбрани парфюми и уд.

Significant challenges

Значителни предизвикателства

Глобалната експанзия довела до това Forever Rose да наеме над 500 души. С по-голямата част от тях, редовно изпълняващи административни задължения, ежедневните задължения за печат се оказали значителни.

Съществуващата система за лазерен печат често изчерпва тонер касетите, което означава постоянно презареждане и непрекъснато увеличаване на разходите. Балансирането на необходимостта от постоянно надеждна продукция с висока производителност и същевременно намаляване на разходите за печат били фактори, на които собственикът Ebraheem Al Samadi решил да обърне внимание.

Решение на Canon

Ebraheem също смята, че е важно да се приведе в съответствие с компания, която може да изпълни очакванията на престижната марка, която е развил във Forever Rose. Като избира Canon и принтера MegaTank, той успя да постигне всичките си цели едновременно.

„КОГАТО СТИГНАХМЕ ДО РАЗРАБОТВАНЕТО НА СЛОЖЕН И КРАСИВ ПРОЦЕС НА ПЕЧАТ, РЕШИХМЕ ДА СЕ ДОВЕРИМ НА CANON, ЗАЩОТО СМЯТАХМЕ, ЧЕ НЯМА ДРУГИ ОПЦИИ, КОИТО ДА НИ ПРЕДОСТАВЯТ НАЙ-ДОБРОТО ВЪЗМОЖНО КАЧЕСТВО“,

казва Ebraheem Al Samadi.

Significant challenges

MegaTanks позволяват на Forever Rose надеждно да отпечатва много по-големи обеми, без да се притеснява за изчерпването на мастилото или увеличаването на разходите. Интегрираните патрони с мастило отпред опростяват проследяването на нивата на мастилото. А благодарение на подобрения дизайн на бутилките презареждането е бързо и лесно, когато настъпи време за това. На някои места MegaTanks не се нуждаят от презареждане повече от 6 месеца. Едва ли е изненадващо, когато вземете предвид, че само един комплект от 3 бутилки с черно мастило с голям капацитет може да отпечата до 18 000 страници.

Canon solution


Отпечатваме ежедневно – фактури, търговски документи, договори – и печатът с голям обем на достъпна цена беше основен фактор при избора на принтера MegaTank на Canon.

Черното пигментно мастило е идеално за отпечатване на ежедневни бизнес документи с ниски разходи, докато висококачествените багрилни цветни мастила позволяват красиво гладки и естествени снимки – нещо, което Forever Rose е използвала. Когато подаряват вечна роза, клиентите вече могат да изберат да включат лична снимка, безупречно отпечатана на принтера MegaTank на Canon, за да създадат по-силна, по-емоционална връзка с предвидения получател.

Принтерът MegaTank на Canon пасва на начина, по който работи Forever Rose, а не обратното. Голяма част от това е приложението Canon PRINT, което прави отдалечения печат безпроблемен. Персоналът може да използва смартфон, за да отпечата директно на устройството, без да е необходим компютър.

Подкрепа

Ebraheem е уверен в бъдещето със смели планове за Forever Rose да споделя повече съкровени моменти в международен план.

„Горд съм да кажа, че Canon ще ни подкрепя по време на нашето пътешествие за развиване на по един голям бутик във всеки голям град в света“ – казва Ebraheem.

Безспорно принтерът от серия PIXMA G на Canon ще бъде ключов играч през следващото десетилетие.

Свързани случаи от практиката