РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

Корпоративни снимки и видеоклипове

Висококачествената фотография и видеоклипове за вашата организация са важни комуникационни инструменти, които са от изключително значение за повишаването на осведомеността за марката и изпращането на правилното послание до вашите клиенти. Canon разполага с широка гама от решения за камери и фотоапарати, видеоклипове, студийни обективи, както и решения за поточно предаване и излъчване, които предлагат рентабилни и ефективни начини за овладяване на визуалния маркетинг.
Корпоративна фотография и видео

Представете бизнеса си по красив начин

От социалните медии до годишните доклади и корпоративните комуникации, създаването на висококачествени изображения и видеоклипове на място помага да се намалят разходите и ви позволява да контролирате и поддържате постоянно високи стандарти. Изключително важно е да направите това, за да представите правилния корпоративен имидж и да разпространите посланието си по правилния начин. Нашата гама от професионални DSLR фотоапарати, леки безогледални фотоапарати и видео системи създават зашеметяващо съдържание и предлагат стандартна за индустрията свързаност с помощта на обективи, които предлагат невероятно качество на изображението. Прочетете и открийте как Canon има правилното решение за вашия бизнес – корпоративният ви имидж е в сигурни ръце.

 • Висококачествено съдържание, което е лесно за създаване

  Създавайте и споделяйте лесно изображения и видеоклипове за вашия уеб сайт, вътрешен PR или социални мрежи, които се отличават с прецизни цветове, превъзходна рязкост и изглеждат страхотно на екрана благодарение на нашите сензори с висока разделителна способност.

 • Снимки и видео с хибридно решение

  Последователна и висококачествена работа с изключителни резултати от фотоапарати, които могат да направят всичко това с интуитивен контрол, с възможности за запис и поточно предаване за споделяне на вашите събития със света.

 • Превъзходна надеждност

  Canon има страхотна репутация за продукти, които са създадени да работят непрекъснато с висока ефективност. Захранвайте вашите камери и фотоапарати чрез променливотоков адаптер или батерия и се насладете на дълги години работа благодарение на легендарната издръжливост на продуктите на Canon.

 • Свързаност с контрол без усилия

  Насладете се на безпроблемно управление на фотоапаратите си камерите с последователен SDK с отворен код чрез USB с прецизна синхронизация.

ОБРАБОТКА

Решение за всяка нужда

Корпоративното съдържание може да бъде както изображения и видеоклипове, така и все повече поточно предаване и излъчване. Правилното оборудване е от съществено значение, поради което разполагаме с редица камери и фотоапарати за всяка нужда и цел.
Фотоапарати и обективи на Canon за висококачествено съдържание

Фотоапарати и обективи на Canon за висококачествено съдържание

Наградената гама от фотоапарати и обективи с висока разделителна способност на Canon предлага изключително прецизно предаване на цветовете и рязкостта.


 • Изберете от гама безогледални, DSLR фотоапарати и видеокамери
 • Изключително резки и леки обективи
 • Лесно свързване с външни устройства

Снимки, видеоклипове и други

Canon представи първия пълнокадров DSLR фотоапарат, за да заснеме Full HD видео и оттогава продължихме да създаваме гама от кино и видеокамери, които вече могат да заснемат до 8K резолюция.


 • EOS системата на Canon от сменяеми обективи, фотоапарати и аксесоари е сред най-големите в света
 • Гама от фотоапарати, които се използват в киното, заснемат видео, предават поточно и правят снимки, на цена, която отговаря на бюджета ви
 • Споделяйте обективи между съвместими фотоапарати бързо и лесно

Снимки, видеоклипове и други
Надеждност на всяка цена

Надеждност на всяка цена

Ние осъзнаваме, че времето за престой струва пари, поради което фотоапаратите на Canon са доказали надеждността си и работят при трудни условия.


 • Системата EOS има легендарна издръжливост и надеждност
 • Оригиналните батерии на Canon са създадени, за да осигурят дълготрайна производителност
 • Страхотно следпродажбено обслужване и поддръжка с оборудване за замяна и експресно обслужване и ремонт

Свързвайте се и споделяйте за секунди

Заснемането на страхотно съдържание е само първата част от безпроблемния работен процес; споделянето му е също толкова важно, ето защо нашите фотоапарати се отличават със зашеметяваща свързаност плюс приложения и специализиран софтуер, за да ви помогнат да доставяте повече във всичките си платформи.


 • Опции за Wi-Fi, USB и Bluetooth в цялата гама EOS
 • Широкоразпространена поддръжка на SD карта памет за удобство и скорост
 • Двойни слотове за карти с памет, поддържани от избрани модели

Свързвайте се и споделяйте за секунди

Готов да помогне на бизнеса ви

Обърнете внимание на многото области на индустрията, корпоративната част и търговията, където нашите фотоапарати могат да подобрят и развият бизнеса ви.

 • Туризъм

  Използвайте оборудването на Canon за привлекателно истинско уеб съдържание, когато популяризирате различни дестинации.

 • Спортни клубове

  Дайте на феновете малко вътрешна информация за ежедневието на членовете на вашия клуб и ги направете още по-големи фенове.

 • Търговия на дребно

  Използвайте най-добрите продукти на Canon, за да правите редовни публикации в социалните мрежи бързо и лесно.

 • Храмове за поклонение

  Предавайте поточно събития на живо от вашето поклонение с PTZ камери и контролери на Canon.

Защо Canon?

Canon е водещо име в областта на обработката на изображения и е такова вече над 80 години. С широка гама от продукти и решения ние сме доставчик номер едно на потребителски, бизнес-към-бизнес и индустриални цифрови изображения, вариращи от SDK приложения за търговски, правителствени и медицински до професионални фотоапарати, видеокамери и обективи с услуга за архивиране и поддръжка, която е по-добра от всички останали.

 • Фотоапарати с висока резолюция

 • Превъзходна гама от обективи

 • Персонализирани софтуерни решения

Свързани решения

 • РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

  3D фотограметрия

  3D фотограметрията е процес на правене на измервания от снимки, който ви позволява бързо и лесно да сканирате, редактирате и възпроизвеждате физически елементи.

 • РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

  Фотокабина

  Станция за изображения „всичко в едно“, която предлага бърз и лесен начин за заснемане на портрет на голямо разнообразие от събития и функции. Просто позирайте, натиснете и вземете разпечатка за секунди.

 • РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

  Търговска фотография и видеография

  Открийте как модната индустрия генерира хиляди убедителни продуктови снимки всеки ден, където скоростта на доставка е от значение, за да се откроите на препълнения пазар.

 • РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

  Програма за разработчици на Canon

  Най-новият уебсайт на Canon за поддръжка за разработчици съдържа разнообразни полезни ресурси за общността на софтуерните разработчици, независимо дали за бизнес решения, или за цифрова обработка на изображения.

 • Свързани продукти

  ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ПОВЕЧЕ?

  Нуждаете се от повече информация?

  Ако искате да разберете по-подробно бизнес решенията на Canon, моля, следвайте връзката за разговор с Canon, попълнете информацията и член на нашия специализиран екип от B2B отдела за професионални продукти за изображения ще се свърже с вас.