Цифров декор: комбинация с потенциал

Открийте как дигиталният печат разкрива нови възможности за интериорен декор

Изтеглете ръководство

A table set with two wine glasses flanked by two red chairs in front of digitally printed wallpaper showing a cityscape

Осъзнайте възможностите за приходи от интериорен декор

Цифрово отпечатаният интериорен декор преобразува пространствата, в които живеем. От луксозен печат за хотели и отпечатани стъклени прегради в офиси до печатни декорации за стени в магазини и персонализирани тапети за дома – приложенията за интериорен декор са някои от най-творческите и привличащи вниманието в бързо развиващия се сектор на индустриалния печат.

С такова голямо търсене на интериорни графики за различни видове пространства пазарът за интериорен декор представлява значителен източник на приходи за много доставчици на печатни услуги (PSPs). Някои вече предлагат разнообразни печатни продукти за интериорен декор, като ги определят за области на развитие за своя бизнес, докато други разпознават възможностите и желаят да се включат в пазара.

Инфографиката на Canon придружава нашето ръководство „Think Décor“. Тя изследва тенденциите, които движат растежа в индустрията за интериорен декор, секторите, където търсенето на декор е изключително високо, и това как най-новите технологии за цифров печат могат да помогнат на фирмите за печатни услуги да се възползват от предимствата.

Инфографика: възможностите за приходи от интериорен декор

Независимо начина на използване в обзавеждането, печатът предоставя ефект на изненада

Вижте инфографиката

Infographic icon
A green chair in front of digitally printed green wallpaper

Глобални тенденции и възможности, променящи правилата

71% от потребителите са готови да платят повече за персонализация¹. Готови ли сте за революцията в цифровия печат с глобалния пазар на вътрешно обзавеждане, който се очаква да спечели 644 милиарда долара до 2020 г.²?

¹ „Направено специално за вас“ – Deloitte, 2015

² „Пазарът за вътрешно обзавеждане по продукт – анализ на глобалните възможности и прогноза за сектора 2014 – 2020 г.“ – проучване на Allied Market, 2015 г.

Свързани решения

Вижте по-подробно

Разберете как технологиите за дигитален печат на Canon могат да разкрият нови източници на приходи

Свържете се