За офиса

Софтуер в комплекта на imagePROGRAF

Възползвайте се максимално от широкоформатния си принтер imagePROGRAF и оптимизирайте работния си процес с нашия мощен безплатен софтуер в комплекта.

Следващи стъпки

Quick Utility Toolbox

Quick Utility Toolbox

Получавате лесен достъп до пълната гама функции и приложения за вашите принтери imagePROGRAF от серията PRO през този удобен софтуерен хъб. Той е винаги подръка и готов за стартиране от системната лента на Windows или от dock лентата на Apple Mac.

Print Studio Pro

Print Studio Pro

Отпечатвайте снимки с изключително високо качество от Adobe Photoshop, Adobe Lightroom или Digital Photo Professional на Canon и разгърнете пълния потенциал на цифровите фотоапарати EOS на Canon чрез технологията Crystal Fidelity.

PosterArtist Lite

PosterArtist Lite

Софтуерът PosterArtist Lite на Canon ви позволява да оформяте и отпечатвате професионални постери само с четири лесни стъпки. Благодарение на над 1300 шаблона, изображения и клипарт с оформления, подходящи за широк спектър от бизнес среди, създаването на главозамайващи постери или табели никога не е било по-лесно.

Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Плъгинът за печат на Canon за Photoshop осигурява перфектен интерфейс между вашите изображения във Photoshop и вашия принтер imagePROGRAF. Той позволява 16-битовите Adobe RGB файлове да се прехвърлят директно във вашия принтер, запазвайки широката цветова гама и изключителната градация на оригиналните изображения.

Print Plug-In for Office

Print Plug-In for Office

Плъгинът за печат на Canon за Office улеснява широкоформатния печат на всички файлове в Word, Excel и PowerPoint. Представете си един проект в Excel, разделен на много и трудни за проследяване страници. Сега можете да го превърнете във въздействаща широкоформатна версия само с няколко стъпки.

Direct Print & Share

Direct Print & Share

Софтуерът Direct Print & Share на Canon улеснява печата на PDF, JPEG, TIFF и HP-GL/2 файлове, без да е необходимо да отваряте оригиналното приложение. Той позволява също лесно споделяне на файлове чрез услуги за съхранение в облака.

imagePROGRAF Print Utility for iPad

imagePROGRAF Print Utility for iPad

Това е безплатно приложение за принтери imagePROGRAF на Canon, специално разработено за лесен печат на PDF данни от iPad.

Свързани продукти и услуги

Свързани продукти

Свързани услуги

  • Бизнес услуги

    Търсите средства да развиете бизнеса си, да увеличите производителността, да намалите разходите по печата или да изнесете на аутсорсинг печата и свързаните с документи услуги? Независимо какво е предизвикателството пред вас, с персонализираните си услуги Canon може да ви помогне да постигнете целите си.