Canon imageFORMULA P-208

imageFORMULA P-208

Компактният и стилен мобилен скенер P-208 е перфектният избор за пътуващи мениджъри и домашни потребители. Автоматичното подаващо устройство за 10 листа и високоскоростното двустранно сканиране гарантират поддържане на производителността.

Ползи

  • Изключително компактен, лек и гъвкав
  • Продуктивно двустранно сканиране със скорост 16 ipm, благодарение на автоматичното подаващо устройство за документи за 10 листа
  • Поддържа сканиране на ембосирани карти и снимки
  • Удобна и интуитивна работа "включи-и-сканирай"
  • Съвместим с Mac и Windows
  • Наличен е опционен Wi-Fi модул WU10

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA P-208

Високопродуктивно мобилно сканиране


Компактният P-208 достига впечатляващи скорости на двустранно сканиране до 16 ipm (Ч&Б). Вграденото автоматично подаващо устройство за документи за 10 листа позволява сканиране на многостранични документи за допълнителна продуктивност: идеално за сканиране на договори и свързаните с тях документи. Можете да пътувате лесно с P-208, тъй като мястото, което той заема, е малко по-голямо от стандартна линийка и тежи само 600g. Захранван директно чрез USB, той ви помага да поддържате висока скорост на работа, независимо дали сте вкъщи или на път.

Удобството да включите и сканирате в движение


Стилният, компактен и ултралек P-208 предоставя истинското удобство да включите и сканирате. В режим "Автоматичен старт" свържете скенера чрез USB към своя компютър с Windows или Mac и вграденият софтуер за сканиране на изображения CaptureOnTouch Lite на Canon се задейства незабавно. Готови сте да сканирате незабавно без необходимост от допълнителен софтуер или драйвери.

Сканирате различни документи


P-208 може да сканира разнообразни носители, от A4 до документи с необичаен формат, като например ембосирана карта, така че той е идеалният аксесоар за мобилни потребители. Организирайте се вкъщи и освободете място, като сканирате домашните си сметки. Или запазете спомените си дигитално, като сканирате старите си снимки с високо качество, използвайки специална функция, която пресъздава изображенията възможно най-близко до оригиналите им.

Лесна за използване обработка на изображения


Гамата функции за обработка на изображения на P-208 включва автоматично разпознаване на цвят, разпознаване на ориентацията на текст и подобряване на текст - за постигане на изображения с високо качество и спестяване на ценно време. За удобно и интуитивно сканиране използвайте функцията за напълно автоматичен режим на работа, която автоматично прилага най-добрите настройки за вашия документ. Просто поставете документите и сканирайте!

Гъвкаво безжично сканиране


За свободата да сканирате където и да сте, комбинирайте P-208 с опционния модул WU10 за Wi-Fi и батерия. Използвайте го за безжично сканиране на документи директно към смартфона, таблета или настолния си компютър или споделете скенера в група потребители или устройства чрез мрежов сървър или домашен рутер.

CaptureOnTouch Mobile


Свържете P-208 към опционния модул WU10, за да използвате приложението CaptureOnTouch Mobile на Canon за директно сканиране към вашия iPhone®, iPad® или Android устройство. Спестете ценно време с функцията за едновременно двустранно сканиране на документи. Усъвършенстваните функции за обработка на изображения, като автоматично разпознаване на формата на документа, автоматично коригиране на изкривяването и изтриване на празни страници, ви помагат да постигнете винаги превъзходно качество на изображението. Това безплатно приложение е налично за устройства с iOS и с Android.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA P-208 , неговите функции и какво може да прави.

ADF

Автоматично подаващо устройство за документи

USB connection

USB връзка