Canon imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160 е настолният скенер, който най-силно повишава производителността в своя клас. Със здрава конструкция, висока скорост и надеждна обработка на хартиени носители, той е идеален за интензивно сканиране на документи.

Ползи

  • Водещо в класа цветно сканиране със скорост до 60ppm
  • Издръжлива конструкция, която може да се справи с до 7000 сканирания/ден
  • С компактна конструкция и висока продуктивност
  • Изключителните възможности за обработка на хартиени документи включват повторен опит за разделяне на листове
  • Спестете ИТ разходи с функцията "Регистър на данни"

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA DR-M160

Бързо сканиране за големи обеми хартиени документи


И изключителна скорост на двустранно сканиране от до 60ppm/120ipm при 300 dpi, която е идеална за OCR обработка, DR-M160 е създаден за висококачествено сканиране в натоварени среди

Здрава конструкция за бърза работа


Здравата конструкция включва устройство за подаване на документи за 60 листа, което работи със смесени документи, за да подобри продуктивността на работната група. DR-M160 осигурява изключително надеждно подаване и разделяне на различни типове хартиени носители - от дебели до тънки листове и от ембосирани пластмасови карти до документи с дължина от три метра. С капацитет от до 7000 сканирания/ден, DR-M160 включва изключително здрави подаващи ролки и здрав транспортен механизъм за документи, които го правият изключително издръжлив и способен да се справя с тежки натоварвания.

Безпроблемна работа с хартия


Уникалната система за повторно разделяне на листове позволява на скенера автоматично да подава документите отново в редките случаи, в които е разпознато двойно подаване, с което се намалява нуждата от потребителска намеса. Бутонът за игнориране на двойно подаване позволява на потребителя бързо да игнорира разпознато двойно подаване и да продължи да сканира.

Спестете разходи за обслужване с функцията "Регистър на данни"

Бизнесите могат да понижат ИТ разходите благодарение на функцията "Регистър на данни", която е вградена в DR-M160. Тази функция събира важни данни за работата на потребителите и за възникнали грешки, които могат да се използват от персонала за поддръжка за бързо идентифициране на всички технически проблеми.

Интуитивен софтуер за лесна работа


imageFORMULA DR-M160 се доставя с лесен за използване софтуер за безпроблемно сканиране и управление на документи. CaptureOnTouch предлага интуитивен потребителски интерфейс, който включва автоматичен режим за опростено сканиране, и поддържа сканиране към различни файлови формати (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP и PowerPoint) и връзка към SharePoint. CapturePerfect е идеален за важни задачи за сканиране, тъй като той предоставя най-добрите възможности за преглед и изпращане на документи - директно към папка, имейл и SharePoint. В комплекта е включен също водещият в индустрията софтуер за обработка на изображения Kofax VRS, както и eCopy PDF Pro Office за бързо създаване, редакция и конвертиране на PDF документи.

Добавете плосък сканиращ модул 101

Опционният плосък скенер 101 е идеален партньор за DR-M160. С лесно свързване (чрез USB кабел), той е разработен за безпроблемно сканиране на подвързани или крехки документи с висока прецизност.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA DR-M160, неговите функции и какво може да прави.