imageFORMULA DR-C130

Високоскоростният и интуитивен DR-C130 прави по-ефективна работата в офисите и работните групи благодарение на пълния пакет професионален софтуер и безупречната интеграция с облачни решения, правейки лесно сканирането и споделянето на информация.

DR-C130

Ползи

 • Високоскоростно двустранно цветно сканиране със скорост до 60ipm
 • Надеждна работа чрез функция за игнориране на разпознато двойно подаване
 • Изключително компактна и гъвкава конструкция
 • С високоефективен софтуер
 • Плъгини за интеграция с Google Docs, Evernote и SharePoint

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA DR-C130

Бързо и ефективно сканиране


Високоскоростното сканиране до 30ppm/60ipm се постига както при цветни, така и при черно-бели документи благодарение на иновативния контактен CMOS сканиращ сензор на Canon и LED технологията с висока яркост. Възможността за двустранно сканиране на документи ще ускори документопотоците ви, а подаващото устройство за 50 листа ще ви позволи да постигнете висока продуктивност. DR-C130 предлага до 50% по-висока енергийна ефективност в сравнение с конкурентите си на пазара.

Лесна употреба


Предният панел ви позволява с едно натискане на бутон лесно да спирате, пускате и възобновявате сканирането. Можете също да запаметите задачи за сканиране чрез софтуера CaptureOnTouch и да присъедините задача към старт бутона с цел бързо изпълнение на често повтарящи се операции. CaptureOnTouch предлага и функцията Full-Auto Mode, която автоматично прилага най-добрите настройки към задачите за сканиране и по този начин ви спестява време.

Поддържате изключителна производителност


DR-C130 обработва без проблем разнообразни документи – от ембосирани карти до листове с дължина до 3 m. Конструкцията с три пътя на хартията ви позволява да сканирате със затворена, отворена или отворена наполовина тава за хартия, което осигурява гъвкавост, когато пространството на работното място е много ценно. За надеждното сканиране помага и функцията за игнориране на разпознато двойно подаване, която позволява на потребителя да "отхвърли и продължи" задачи за сканиране в ситуации, когато сканирате плик или документ със залепена бележка.

Усъвършенствано качество на изображенията


DR-C130 предлага разнообразни функции за обработка на изображения, за да постигате изключително качество всеки път. Функции, като например корекция на изкривяването, пропускане на празна страница и разпознаване ориентацията на текст, позволяват прецизно и точно сканиране на изображенията.

Лесно свързване с облачни технологии


Можете да сканирате и съхранявате документи директно в облачни приложения, сред които са SharePoint, Evernote и Google Docs. След това можете да използвате информацията чрез своя смартфон или компютър. За DR-C130 е достъпен също и модулът EMC Captiva Cloud Capture Run Time, който позволява лесно разработване на уеббазирани приложения за сканиране.

Пълен пакет софтуер за незабавно използване


DR-C130 се доставя с пълен пакет високопроизводителен софтуер, който ви помага да постигате професионални резултати при сканиране, както и да създавате, редактирате и управлявате документопотоци. Софтуерът включва CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office и Kofax VRS.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA DR-C130, неговите функции и какво може да прави.

Scanning speed A4 (single sided)

Скорост на сканиране A4 (едностранно)

Automatic document feeder

Автоматично подаващо устройство за документи

Scanning speed A4 (single sided)

Дневен обем на сканиране

Double-sided scanning

Двустранно сканиране

icon

Ефективно сканиране на групи документи

eCOPY

Създаване и редактиране на PDF файлове

 • Скенер

 • Документация

 • Диск за конфигуриране

 • Диск на Kofax VRS

 • Променливотоков адаптер

 • Захранващ кабел

 • USB кабел

 • Подаваща ролка

Софтуер от комплекта

Научете повече за софтуера, включен в комплекта на този скенер.

Приложения на Canon

CaptureOnTouch 2

С лесният за използване интерфейс на CaptureOnTouch можете лесно да преобразувате хартиени документи в цифрови и да ги съхранявате или изпращате към различни дестинации, включително облачни услуги. Създавайте PDF файлове с възможност за търсене с помощта на вградената OCR технология.

Съвместимост: Windows

COT_v2-Scan-C130.jpg
capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Мощно приложение, което ви позволява бързо и ефективно сканиране на групи документи. То предлага усъвършенствани опции за изход заедно с изгледи в няколко прозореца и миниатюрни изображения.

 • Насладете се на прецизни цифрови документи всеки път с богата гама от функции, които премахват изкривяванията, подобряват четливостта и яснотата
 • Сканирайте директно към имейл, PDF, файл или презентация с едно натискане на бутон
 • Запаметявайте рутинни задачи и редактирайте, организирайте или пренареждайте файловете лесно
 • Поддръжка на Kofax VRS

Съвместимост: Windows

Научете повече >

Приложения от други софтуерни разработчици

eCOPY

Мощно и лесно за използване приложение за преглед, създаване, редактиране и конвертиране на PDF файлове. eCopy предлага пълни възможности за маркиране, добавяне на коментари и редактиране, включително създаване на формуляри с автоматично разпознаване на полетата за попълване на формулярите.Включен е пълен пакет от софтуерни функции за защита и добавяне на електронни подписи към документи.
Съвместимост: Windows

Paperport

Управлението на документи преминава на следващото ниво с лесния за използване, но мощен софтуер, който ви помага да се възползвате максимално от своя скенер Canon. Сканирайте, организирайте, търсете и споделяйте документи, за да елиминирате хартиения безпорядък и ефективно да организирате своя домашен офис.
Съвместимост: Windows

OmniPage

С вградената OCR технология приложението OmniPage превръща документите, сканирани с вашия скенер Canon, в лесно за редактиране съдържание. Можете да конвертирате хартиени документи в редактируеми цифрови файлове със същото оформление като на оригиналния документ – заедно с колоните, цветовете, изображенията и графиките.
Съвместимост: Windows

Presto BizCard

Никога не губете връзка с бизнес контактите си благодарение на Presto! Софтуер BizCard за вашия скенер. Помага ви бързо и лесно да конвертирате важната информация за контакт от визитни картички в цифрова база данни с възможност за търсене и редактиране, която може лесно да бъде управлявана и синхронизирана.
Съвместимост: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager е мощен инструмент за потребители на Mac, който предлага ефективно управление на документи. Той има вградена функция за разпознаване на прост текст (OCR) и ви позволява да съхранявате, редактирате, организирате и споделяте своите сканирани цифрови документи. Професионалната обработка на файлове е съчетана с лесен за използване потребителски интерфейс.
Съвместимост: Mac

Комплект за разработка на софтуер

BSDP

Нашата програма за разработчици на бизнес решения (BSDP) има за цел да ви предостави достъп до подробна техническа информация, за да подпомогне разработката на приложения за нашата гама от бизнес продукти. За повече информация за нашите SDK, моля, посетете уеб страницата на Canon Developer Programme.