Canon imageFORMULA DR-C120

imageFORMULA DR-C120

Ефективен и надежден, документният скенер imageFORMULA DR-C120 е удобно и ценовоефективно решение за сканиране за по-малки офиси и корпоративни отдели.

Ползи

  • Високоскоростно цветно сканиране с до 40ipm
  • Компактен и лесен за използване
  • Комплект мощен софтуер, включително eCopy PDF Pro Office
  • Плъгини за интеграция в облака с Google Docs, Evernote и SharePoint
  • Надеждна обработка на документите
  • Усъвършенствана обработка на изображения
  • Изключителна енергийна ефективност

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA DR-C120

Бързо и ефективно сканиране


Чрез иновативните технологии на Canon за обработка на изображения, DR-C120 осигурява продуктивно двустранно цветно сканиране до 40 ipm. Подаващото устройство за документи с капацитет 50 листа помага да работите по-продуктивно.

Лесен за използване и компактен


Проектиран за лесна употреба, предният панел на DR-C120 ви позволява с едно натискане на бутон лесно да спирате, пускате и възобновявате сканирането. Можете удобно да стартирате често извършвана задача за сканиране чрез бутона "Старт" – което не само ви спестява време, но също така осигурява точност, тъй като всички настройки са вече предварително дефинирани за задачата. Компактният DR-C120 осигурява гъвкавост, когато пространството на работното място е ограничено, благодарение на конструкцията с три пътя на хартията, която ви позволява да сканирате със затворена, отворена или отворена наполовина тава за документи.

Правете повече благодарение на пълния комплект софтуер


DR-C120 се доставя с впечатляващ пакет високопроизводителен софтуер, който ви помага да постигате професионални резултати при сканиране и който включва: CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort и eCopy PDF Pro Office. Интуитивният софтуер CaptureOnTouch поддържа сканиране към различни формати, включително PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP и PPTX. Можете също така да сканирате и съхранявате документи директно в облачни приложения, сред които са SharePoint, Evernote и Google Docs. Включен е също пълен лиценз за eCopy PDF Pro Office, което е мощно и лесно за ползване приложение за създаване, редактиране и конвертиране на PDF файлове.

Впечатляваща работа с документи


Независимо от типа документ, издръжлив подаващ механизъм осигурява оптимална надеждност при подаване и разделяне – дори при сканиране на смесени групи от тънки и дебели документи. Гъвкавият DR-C120 също така може да сканира визитки, лични карти, документи с дължина 3 m и дори документи с формат A3 (в режим фолио).

Усъвършенствано качество на изображенията


Благодарение на поддръжката на интуитивни функции за обработка на изображението, DR-C120 изисква много малко подготовка за сканиране на смесени документи – просто ги съберете на купчина и сканирайте! Благодарение на функции като автоматично разпознаване на формата на документа, разпознаване на цвят и коригиране на изкривяването, получавате перфектни резултати в изображенията всеки път. За удобство просто изберете напълно автоматичен режим на работа, за да приложите автоматично най-добрите настройки на скенера според съдържанието на документа.

Грижа за околната среда


DR-C120 е изключително енергийно ефективен и използва по-малко от половината енергия в сравнение с използваната от много други подобни скенери в неговия клас. За допълнително удобство и спестяване на енергия скенерът се изключва автоматично заедно с компютъра.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA DR-C120, неговите функции и какво може да прави.