Canon imageFORMULA DR-2020U

imageFORMULA DR-2020U

Усъвършенствайте управлението на документи в своя офис с DR-2020U. Моделът предлага бързо и лесно сканиране и универсална работа с хартия, за да можете да понижите разходите и да повишите печалбата на своя бизнес.

Предимства

  • Високоскоростно цветно сканиране с 20ppm или 40ipm (200dpi)
  • Подобрено качество на изображенията
  • Универсално сканиране - ADF, плосък скенер и уникално устройство за визитни картички
  • Бързо и лесно сканиране със софтуера CaptureOnTouch
  • Богат на възможности софтуер в комплекта

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA DR-2020U

Леснo използване, гъвкаво сканиране


Лесният за използване модел DR-2020U предлага високоскоростно двустранно сканиране на достъпна цена както за малкия и домашен офис, така и за корпоративните отдели - без компромис в качеството или функционалността.

Компактният скенер DR-2020U с привлекателен и гладък дизайн в черно е оборудван с три универсални опции за сканиране, които го превръщат в идеален инструмент за работа с богат набор документи - от обемни групи фактури или отчети до книги, деликатни архивни документи и визитки.

Високоскоростно сканиране


Увеличете своята производителност с високоскоростно двустранно сканиране и скорост, еднаква както за черно-бели, така и за цветни документи. DR-2020U сканира до 20 страници в минута или 40 изображения в минута (при 200dpi) с използване на устройството за автоматично подаване на документи.

Подобрено качество на изображенията


Усъвършенстваните функции за работа с изображения, например отстраняване на следи от перфорация, автоматично разпознаване на формат, коригиране на изкривяването и усъвършенствано подобряване на текста, осигуряват най-висококачествени резултати и постигат винаги ясни и чисти изображения с по-малък размер на файла за по-бърза обработка. Цветните отчети и снимки също се сканират с изключителна прецизност благодарение на новаторската технология на сензора на Canon с резолюция 600dpi и 3-измерната цветова корекция.

Гъвкави опции за сканиране


За максимална гъвкавост, потребителите могат да зареждат до 50 листа в автоматичното подаващо устройството за документи или да копират ръчно чрез плоския скенер. Наред с това е достъпен специален четец за визитки, който поема до 15 визитни картички за бързо групово конвертиране на данните за контакт.

Лесна операция с едно докосване


Дори потребителите, които не са запознати с процеса на сканиране, ще открият, че DR-2020U е изключително бърз и лесен за работа. Неговият интуитивен контролен панел е оборудван с 3 обозначени бутона за бързо и ефективно изпълнение на често използвани задачи за сканиране само с едно натискане на бутон, например сканиране към имейл, сканиране към папки и сканиране към принтер. Софтуерът CaptureOnTouch на Canon опростява още повече процеса на сканиране, като редуцира грешките и спестява ценно време.

Ефективни приложения


DR-2020U се доставя заедно с богат и универсален софтуерен пакет с приложения за ефективно сканиране, редактиране, организиране и управление на документи. Потребителите вече могат да изпращат файловете с изображения директно към Microsoft SharePoint или други приложения, използвайки софтуер PaperPort от комплекта. Други полезни приложения от комплекта са CapturePerfect, BizCard, Nuance OmniPage и eCopy PDF Pro Office на Canon.

Енергийна ефективност и пестене на разходи


DR-2020U отговаря на изискванията на програмата Energy Star и може автоматично да се включва и изключва, синхронизирано с компютъра, към който е свързан.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA DR-2020U, неговите функции и какво може да прави.