СТАТИЯ

Възползвайте се от предимството на UVgel

Отличете се от конкуренцията. Една технология без компромиси.

ТЕХНОЛОГИЯ НА CANON

Уверено се справяйте с всеки краен срок

Открийте бъдещето на широкоформатния печат с уникалната и доказана технология UVgel на Canon, където високата производителност среща зашеметяващо възпроизвеждане на цветовете при печат върху широка и разнообразна гама от печатни носители. Насладете се на прецизно качество за използване на разпечатките на закрито, издръжливост за използване на открито и моментално сушене – всичко това при по-ниски експлоатационни разходи.

UVgel: една технология без компромиси.

Видео за UVgel – технологията в основата на Canon Colorado

UVgel: само предимства, нулеви ограничения

Технологията UVgel съчетава всички предимства на традиционните технологии за мастило, като същевременно премахва много от техните ограничения.

  • Богати цветове, резки детайли

    Благодарение на прецизното позициониране на мастилените точки без нарастване на точките разпечатките с UVgel предлагат неизменно високо качество на цветовете в широка цветова гама (включително бяло), с резки детайли и висока наситеност на тъмните цветове.

  • Кадифена матова повърхност

    Капките мастило UVgel се „прикрепват“ към носителите мигновено преди LED сушенето, в резултат на което се формира зашеметяваща кадифено матова повърхност върху голямо разнообразие от носители, като например носители без покритие и винили.

  • Без мирис и без време за изсъхване

    Разпечатките с UVgel без мирис са сертифицирани за незабавна употреба на закрито дори в чувствителни среди. Разпечатките изсъхват незабавно, без процес на сушене чрез изпаряване.

  • Издръжливи разпечатки с неизменно високо качество

    Разпечатките са устойчиви на надраскване и изтъркване, което ги прави по-малко податливи на повреждане. Позиционирането на мастилените точки е контролирано, което осигурява изображения с неизменно във времето и между различните машини високо качество.

  • Нискотемпературен печат за стабилност на печатния носител

    Процесът на нискотемпературен печат с UVgel не позволява разтягане или деформация, като гарантира разпечатки с неизменни размери всеки път.

  • Работа с разнообразни печатни носители

    UVgel поддържа широка гама от печатни носители, включително винил и нетъкан текстил без покритие.

  • Открийте широка гама печатни продукти. Креативността е единственото ограничение.

    В днешния пазар на печатни услуги не е достатъчно да сте най-добри в това, което правите. Клиентите все повече разчитат на вас за голямо разнообразие от привличащи вниманието иновативни продукти – на изгодна цена и с незабавно изпълнение. Вижте какво е възможно със серията Colorado.

    Canon Camera

    Рентабилност

    Благодарение на по-ниска консумация на мастило в сравнение с конкурентни системи технологията UVgel позволява изключителна производителност, докато характеристиките за контрол на качеството намаляват похабяването и съкращават времето за поддръжка, което прави UVgel най-доброто решение за общите разходи за притежание на квадратен метър. Разпечатките също са много здрави, поради което често отпада необходимостта от ламиниране.

    Проектиран за минимално въздействие върху околната среда

    Технологията UVgel е сертифицирана по GREENGUARD Gold, за да сте сигурни, че печатните материали за употреба на закрито отговарят на строги ограничения за химическите емисии.

    В сравнение с латексните или екосолвентните мастила UVgel изискват около 40% по-малко мастило, за да осигурят същото качество на изображението и интензивност на цветовете. Нискотемпературният процес на LED сушене значително намалява консумацията на енергия, докато консумацията на енергия в режим на готовност е много ниска благодарение на възможността за моментално печатане.

    Серия Colorado M
    Colorado M-series_white_ink

    Бяло без притеснения

    Бялото мастило, използвано за технологията UVgel, се отличава с изключителна непрозрачност, осигурявайки оптимално качество на всяка разпечатка. Неговата трайна белота, устойчива на пожълтяване с течение на времето, го прави идеално за широка гама от продукти, изискващи чисто бяла повърхност.

    Това бяло мастило UVgel предлага безпроблемен печат, като решава общите проблеми с поддръжката, свързани с белите мастила, поддържа скоростта на печат и ефективността на другите цветове и превъзхожда конкурентните мастила два до три пъти, като същевременно изразходва значително по-малко мастило, намалявайки разходите с 50 – 70%.

    С възможността за нанасяне на до пет слоя и със свойствата за мигновено съхнене бялото UVgel мастило осигурява безпроблемно рязане, опъване върху рамки и довършителни операции, увеличавайки производителността и ефективността.

    Принтери Colorado тип „ролка към ролка“ с UVgel

    • Серия Colorado M

      Напълно модулен UVgel принтер тип „ролка към ролка“ за широкоформатен печат. Конфигурирайте системата според нуждите си и я надстройте по-късно, когато печатните ви обеми се увеличат. Налични са много опции, включително комбиниран печат гланц/мат и печат с бяло мастило.

    • UVgel Wallpaper Factory

      UVgel Wallpaper Factory е цялостно автоматизирано решение за производство на тапети в големи обеми, проектирано за максимална производителност, високо качество на печат и денонощна работа.

    • UVgel Print Factory

      Цялостно автоматизирано решение за денонощно печатно производство върху ролна хартия с UVgel за всички ваши печатни продукти в големи тиражи.

    • UVgel Packaging Factory

      С UVgel Packaging Factory можете да добавите възможности за вътрешнофирмен цифров печат на опаковки към вашия бизнес: персонализиран печат в малки тиражи с висока цифрова скорост и качество, за да предложите на клиентите си още по-креативни продукти.

    Вижте повече

    • ПЛОСКИ ПРИНТЕРИ

      Плоски принтери Arizona

      Търсите решение за плосък печат върху твърди печатни носители? Разгледайте нашата гама Arizona.

    • СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИНФОРМАЦИЯ

      Специализирана информация за UVgel

      Разберете как технологията UVgel може да ви помогне да останете на върха.

    • ПРОДУКТИ

      Гама Colorado

      Разгледайте нашата пълна гама Colorado с принтери тип „ролка към ролка“.

    • РЪКОВОДСТВО

      Ръководство за вътрешно обзавеждане

      Готови ли сте за революцията в цифровия печат с глобалния пазар на вътрешно обзавеждане, който нараства експоненциално? Изтеглете нашето ръководство.

    ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

    Желаете ли да научите повече за продуктите UVgel?