Canon i-SENSYS LBP6780x

i-SENSYS LBP6780x

Този черно-бял А4 лазерен принтер от най-висок клас на Canon предлага скорост от 40 ppm. С вградена мрежова връзка, поддръжка на МEAP и здрава конструкция, той се интегрира безпроблемно в натоварени офиси и работни групи.

Ползи

  • Професионален черно-бял лазерен печат с 40 ppm
  • Резолюция на печат до 1200 x 1200 dpi
  • Край на изчакването благодарение на технологията Quick First-Print (кратко време за отпечатване на първата страница)
  • 8,6 s време за отпечатване на първата страница
  • Вграден MEAP
  • До 1600 листа максимален капацитет за хартия
  • Автоматичен двустранен печат
  • Готов за работа в мрежа

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP6780x

По-гъвкав и по-лесен за интегриране


MEAP – нашата Java-базирана платформа за разработване на приложения, е вградена в устройствата, така че LBP6780x може да се интегрира в решения (например uniFLOW), които улесняват управлението на печата и намаляват разходите.

Цялостно решение за печат за работни групи


Предлагайки скорост от 40ppm, този лазерен черно-бял модел от най-висок клас на Canon е идеален за натоварените корпоративни офиси и работни групи, които имат нужда от продуктивен и издръжлив принтер.

Печат с неизменно високо качество


Всеки път получавате професионално качество на разпечатките. Принтерът разполага с 768MB памет (стандартно) и разделителна способност до 1200 x 1200 dpi, за да поддържа натоварен мрежов печат. Вградената Gigabit Ethernet комуникация с безпроблемна интеграция в мрежата улеснява споделянето на ресурси за печат и поемането на големи натоварвания. LBP6780x също така поддържа индустриалните стандарти PCL5e/6 и Adobe® PostScript.

Подобрете своята продуктивност


LBP6780x осигурява кратко време за отпечатване на първа страница от 8,6 s и бързо възстановяване от режим на покой, за да не чакате дълго документите.

Голям капацитет за хартия


Оборудван с касета за 500 листа и тава за 100 листа като стандарт, LBP6780x може да бъде конфигуриран с капацитет за хартия до 1600 листа.

Лесна употреба


LCD дисплеят с 5 реда и пестящата време функция за отпечатване на файлове от USB устройство правят този принтер лесен за работа. Касетата "всичко в едно" на Canon – която съдържа тонер и всички важни елементи - може да бъде сменена за секунди. Опционната касета с голям капацитет осигурява отпечатване на над два пъти повече страници за работа без прекъсване.

Автоматичен двустранен печат


За осигуряване на професионално изглеждащи документи LBP6780x отпечатва автоматично върху двете страни на хартията, като спестява хартия и намалява текущите разходи.

Сигурност


Защитете своята информация със същите усъвършенствани функции, налични в нашите многофункционални принтери imageRUNNER ADVANCE. Те включват съответствие с IPSec и LAN IEEE 802.1x Опционният печат от защитени пощенски кутии гарантира, че конфиденциалните материали не попадат в грешни ръце.

Енергопестяща конструкция


LBP6780x намалява въздействието върху околната среда с водеща в класа си типична консумация на енергия (TEC), като ви помага да поддържате вашите цели за опазване на околната среда и да намалите текущите разходи.
* TEC отразява типичната консумация на енергия на продукта за една седмица. Тестовата методология е определена от Energy Star. http://www.eu-energystar.org.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP6780x, неговите функции и какво може да прави.

USB connection

USB връзка

User friendly LCD display

Лесен за използване LCD дисплей

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Optional Secure print

Опционен защитен печат

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

+2 Optional Paper Cassette

+2 опционна касета за хартия

PCL Printing

PCL печат

PostScript Printing

PostScript печат

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Следващи стъпки

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan

3 Year Warranty Promotion

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.